Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
HELE SNARKU, TY MUSIS MIT PESTIRNU DOST DALEKO OD DOMOVA CO? KDYZ TU DOPORUCUJES TU "Plagron Fišemulzi" POMERNE STRASLIVE!!!! TO SMRDI TAK POZOR NA POUZIVANI DOMA
zdarec pipls, potrebuju poradit kde sezenu vinne kvasinky ,ve skrini vetram ,pac ac je to k nevire bb ww i skunk#1 skoro ve 3 tejdnech voni ,ale ne zas tak moc aby to cejtili sousedi.ma tedy vubec smysl pridavat co2 ??kyti roste jako z vody ...dik
Borifield
Ja sem viděl vinné kvasinky v drogerii, ale né v těch, kde se prodávají barvy na kštice paniček , ale v těch, kde je spíše barvy, ředidla, mýdla, barvy na kštice paniček -prostě v těch, kde je všechno.
Nazdar , po několika pokusech s CO2 jsem od toho upustil , ůčinnost je tak 10-15% což je maximum co se z toho dá dostat . Můžete se podívat tady CO2 mrkněte na to .
napr. senorita lomparez pri svem pesteni (scrog) pridavala co2 a mela vysledky ,za ktere ,jak sama rekla ,vdecila co2 ,nevim presne link ,ale ty palice ww staly opravdu za to.a myslim,ze v jejim pripade slo o vetsi nez 15% narust.mozna bych co2 neodepisoval...
no ja jsem vyzkousel jak sodu s kys. citronovou tak i kwasinky. soda je naprd pac se musi porad doplnowat.. kdezto nyni uz moje kwasinky mam zawrene v 0,35l lahvi od tatarky.. jednu trubicku ven (z vika pochopitelne) a privadim to primo nad kyticku/miminko.. po 1 1/2 foto periody bych konstatoval cca 50% zrychleni rustu. jednou za dva-tri-ctyri-tyden (podle potreby) dny pridam cukr a poho jo a podle potreby.. tim myslim ze kdyz se na sklenici divam a vidim bublinky tak je vse v poho a co2 mete k miminkam, ale jak ne tak doplnim cukrik .)
btw info
100g kvasinek (dva balicky obycejneho drozdi) .. 2,70Kc
50g cukru .. cca 1Kc
1,5dcl vody ... cca 0,01Kc
btw2
nekdo tu psal ze CO2 zvysit na 10-15% ??? to se mi totiz zda byt celkem nesmyslne, no a kdyz navic vezmu v potaz ze normalne ve vzduchu ne 0,5% CO2 a kyti moho spotrebowat maximalne 5-ti nasobek a to se rovna 2,5% ne? estli se pletu tak me oprawte
vriter@cz
Máš to přímo nad sebou.
např. cukkr+voda+kvasinky=>sklenice=>skrin=>nad kytky a je to.
Jinak myslim, že je dobry přidat trochu fosfátu(nevim podivam se doma) a pak ty kvasinky jedou líp, ale že se na to ty kvasinky nevyserou-produkujou si alkohol, který je zabije-no dává to smysl?
CO2 dodas tim ze smichas jedno baleni kys. citronove a jedlou sodu, das na talirek a zavesis nad rostlinku....CO2 klesa dolu a poroste to jako z vody....