Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, pěkný to máš, ale místo toho plexiskla na cool tube bych ti doporučil pořídit si tohle. Plexisklo ti odrazí dost světla zpátky do výbojky, takže přicházíš o výkon, a máš nerovnoměrně osvícenou plochu, http://adjustawings.com/images/un_unified_field_blk.jpg .
Dal jsem si ty heat shieldy pod 400W lampy. Můžu je dát 10cm nad palice a světlo je rovnoměrně rozptýlený i do krajů. Výbojka má oproti slunci nevýhodu, že je světlo vyzařováno z řekněme úsečky v kruhovejch vlnách a ze slunce v plošnejch vlnách. U výbojky je teda ten problém, že je nejvíc světla a tepla na palicích přímo pod ní. Buď použij heat shield, nebo si dej pod lampu nejmenší kytky
Původní příspěvek od fiste Čau, pěkný to máš, ale místo toho plexiskla na cool tube bych ti doporučil pořídit si tohle. Plexisklo ti odrazí dost světla zpátky do výbojky, takže přicházíš o výkon, a máš nerovnoměrně osvícenou plochu, http://adjustawings.com/images/un_unified_field_blk.jpg .
Dal jsem si ty heat shieldy pod 400W lampy. Můžu je dát 10cm nad palice a světlo je rovnoměrně rozptýlený i do krajů. Výbojka má oproti slunci nevýhodu, že je světlo vyzařováno z řekněme úsečky v kruhovejch vlnách a ze slunce v plošnejch vlnách. U výbojky je teda ten problém, že je nejvíc světla a tepla na palicích přímo pod ní. Buď použij heat shield, nebo si dej pod lampu nejmenší kytky
Nazdarek mě to takto vyhovuje.Jo a k těm nejmenším ja to cele občas prohazuju a hlavně to tam rovnam tak abych neměl pod lampou kití ktera ma 5 vrcholku ale rači tu z 10 bo 250 neni zrovna zazrak.
Jo a ete je podkladam dle potřeby.
Ct co sem někde čet propustí asi 93% Světla a hlavně to zvedne vlhkost v rustu což je dobréé a u mě dost potřebne.Takže nehodlam měnit.
Tak at se daří.
plexisklo neni borosilikátové sklo to je celkem velkej rozdíl.
Ahoj kemo,jede ti to celkem pekne jen mala znamka prehnojeni nebo preliti(podle me).Chtel sem se te zeptat kolik cisel si to mel pri prepnuti?Jinak growu zdar a at holky letej!
Původní příspěvek od SmokeHillz Ahoj kemo,jede ti to celkem pekne jen mala znamka prehnojeni nebo preliti(podle me).Chtel sem se te zeptat kolik cisel si to mel pri prepnuti?Jinak growu zdar a at holky letej!
Nazdar no řekl bych kolem 20-30 ale věř nevěř přerostlo mě to přes hlavu maj kousek přes padesat což na 250 je až dost sice sou oholene dole ale i tak moc velke.
To přehonjení proč?(Nebo dle čeho soudíš)
Bouhžel asi před 5 dnama sem si hodně jednu popallil až sem sam čuměl. Tak bych rad veděl dle čeho to poznat?
Ja to beru podle toho jak moc je zelena a zda je celkove v pořadku.Jnak nevím jak to poznat.....porad???