Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus mas je pekny akorat mi chybi treba ja vysoko mas svetlo a myslim si ( ne kritika) ze na rozmery skrine bys tam mohl dat tak o kytku dve vice tzn. jinak usporadat kyti. Jinak K+
Svetlo je ted 40 cm nad vrcholkama. Zda se mi to zatim optimalni. Zatim ale nemam sklo, tak bliz jit nechci.
S stema kytkama je to pravda, jenze ja mel ze zacatku malo seminek, (rizky sem nesehnal) a pak sem sehnal az kdyz bylo pozde. Je to moje prvni skrin takze sem ani nemel predstavu. Pristi pestovani to urcite zoptimalizuju. Dik za K. ...Gal.
Uchladim to, mam 2 procesorovy na odtah, jeden zdr. na privod a z dvou malych jsem udelal takovy vetrnicky na speljich ktery ofukujou kytky.. Ale asi hlavni vec je ze nechavam z 1/3 otevreny devere u skrine a v mistnosti neni skoro pusteny topeni.
hmm pěkný noname, řek bych trocu purploidní , jasně neznáš původ genetiky, ale obyčejná ruderalis to tyky nebude, zkus se mrknout na http://www.cannagenetics.com