Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Outdoor pěstitele ,
Už pár let pozoruji zajímavou věc, že při Bouřce všechny rostliny zvětší viditelně svůj objem do druhého dne(kopřivy,tráva, prostě vše zelené)... Nedalo mě to a při mém letošním outdooru jsem čekal na bouřku ,, jak malej Jarda... letos jedu od semínka,takže poznám hned , jak si vedou moje dvě zlatíčka ...
Ani jsem nemusel dlouho čekat a minulý týden u nás byla pěkná bouřka!!! Před bouří jsem si zkontroloval stav a nechal dělat přírodu svoje... Druhý den světě div se!!!! Viditelně větší , štve mě , že jsem nedělal fota.... Ale musím říct , že poté bouři se to rozjelo pěkně...
Teď moje otázka: Čím to? Elektřinou ve vzduchu? Nebo tím , že při bouři je Ozón blíž zemi???Dalo by se to simulovat uměle??? to jsou moje otázky.. Prosím neberte mě za Dr.Magora . ale přísahím , že po bouři zvětší objem!!!
Ahoj a růstu zdar!!!!
Grissom CSI:WEED
Příroda chce svý, tak jí to dejme...
tak jednak prostě normálně poporostla.
a pak taky byla D fáze měsíce těsně před úplňkem. a to všechny rostliny valej jak jatý.
S bouřkou bych to nespojoval. Ozón bych jim nestříkal.. pokud chceš něco vytunit, tak si vymysli, jak bys je mohl koupat v CO2
Edit: Jo a na tu (možná ideální) vlhkost sem zapomněl.
Cau, cau, tak ono to je hlavne bych rekl vyssi vzdusnou vlhkosti, ktera je prez noc vyssi nez prez den, a pokud prsi, tak je to jasne.
Stejne tak, jako kytky pestovane indoor, ty, ktere maji dostatecnou vlhkost, rostou daleko rychleji.
JJ souhlas s cellerem. Ono bourku vetsinou doprovazi dest, tim padem je vetsi vlhkost a rostlina proste zmohutni (zvysi se objem a rychlost transpirace) a pekne se zazelena. Je to i tim, ze po bource je ve vzduchu vic aniontu. Deje se to na principu ionizatoru (ten je vlastne takovou nahrazkou deste).
edit: Jako mala ukazka toho ze boure - vlhkost ma na rust opravdu vliv, jsou napriklad foliovniky nebo skleniky, tam mate furt vysokou vlhkost a podivejte se jake monstra vetsinou vyrostou...
zdravím chcel by som sa opýtať že či môže ten dážď aj ublížiť tým rastlinkám lebo pred pár dňami som to zasadil teraz rastie tak 1. poschodie a začalo celkom výdatne pršať asi 2. deň.... bol som na to pozrieť a 4 rastlinky mi to už zabilo mám ich niečím nadkryť napríklad PET fľašou z dierkami alebo to nechať čisto na prírodu lebo hlásia pršať ešte 2dni... ďík...
Původní příspěvek od s!de kytku muzes zalevat hektarama vody,ale nikdy nevyskoci jako po poradnym desti...
No to je jasný.... když si dáš 1+1 dohromady tak se to rovná :
Když prší tak se drží ve vzduchu vlhkost.
Když kytku zalejváš a je krásně tak vzduch je suchej a voda se ti rychle odpaří.
me tak moc netrapi bourky ale spis to ze v posledni dobe furt jen chcije dneska sem ve zpravach videl ze je to mozna tou pomrdanou sopkou zatim to nevedej ale je klidne mozny ze muze chcat dva mesice v kuse a cely leto bude stat za hov*o to byme fakt nasr**o !!!
tak to ja dufam ze prsat nebude dva mesice v kuse...to by bolo fakt na hov*o...uz teraz mam toho dazdu dost...ale zase taky dazdik jeden za tyzden by len pomohol...ale ked prsi uz tyzden v kuse tak to moc nie je dobre kedze vonku mam este len male buriny..dufam ze ked tam pridem tak budu v poriadku