Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
už sme to taky zkoušeli, když utrhneš čerstvou paldu a dáš jí hned do mrazáku tak prostě zmrzne, problém je jí pak dobře usušit, chtěli sme mít pořád čerstvý ale neni to ono, radši si počkej a usuš, pix
to je jak dat do mrazaku rajcata ... kazdopadne ja daval do mrazaku vysusenou sklizen v ingelotovych pytlich a vysledek toho byl ze je to asi nejlepsi moznost uskladneni - kdyz bylo potreba clovek sahnul do mrazaku a vytahnul uplne cerstve palice ....super ...
auu..můžem mít super genetiku, ale pokud uděláš tohle..pro sušení bylin je obecná formule..tma, sucho, odvětrání..to platí pro bazalku, majoránku i marjánku..Potom do mrazáku. Ale pokud míníš sklizeň pouze sníst/mlíko a podobně/,potom ano..ale to je, jako když si zamrazíš maso..nikdy nebude chutnat jak čerstvý, ale efekt zamraženýho, čerstvě sklizenýho zelí by se měl zachovat..to už je ale lepší zamrazit výslednej produkt..