Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je tady muj dalsi pokus.Uz treti woooow.Je to SOG z 20 kousku.setup stejnbej,jedinna zmena jsou hnojiva.prechazim na znacku HY-pro A,B.
Odruda je bila vdova-fotka je z 6.dne kvetu.
no na to,ze pantata haze hodil rezany hned na kvet to bude i tak vyplneny maximalne.staci jen sledovat tento pribeh a ma slova se brzo zhmotni.neveris?........
CAu,
skoda ,zes je nenachal nekolik dnu na rustu takhle nevyuzijes moznosti lampy a vynos bude mensi,i kdyz WW jsem nejel,ale vzdycky jsem mel lepsi vynos kdyz jsem jel nekolik dnu v malych 2dcl kelimkach a strihal listy aby se zmensila plocha pro fotosyntezu a moc nezraly a spomalil rust ,ale koreny se i pod stresama vice vyvyjely a po prepnuti je rostlina silnejsi a vetsi. Jinak skoda zes nevyuzil prednost sogu a to moznost vyberu vic odru ,takhle se mi to zda trochu kontraproduktivni
Ahoj. Tak skús to isté, akurát ich zaštipni, aby každá vyhnala 2 vrcholovky. Alebo ako radia ostatní, nechať ich chvíľku rásť. Inak pekné, posielam k+.
Tady je to jednoduchy jen co se podívám na to foto-málo výnosná genetika,pod 400W maj topovky vypadat uplne jinak.Zaštípnutí by nevedlo k vetší gramaži,pokud jo tam minimalne...