Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vim že se něco podobného už řešilo,ale tak by mě zajímalo když si doma pěstujete např 9 kytek pro vlastní potřebu nikoho tim neohrožujete a nikomu to neprodáváte a ani to nepřechováváte,jaký za to hrozí trest?navíc když doma nemam váhy ani žádnou sušinu.Nikdy jsem nebyl trestně stíhán.Ale co když se bavim z člověkěm který občas neco proda,ale neví o tom že to doma mam,můžou mě spojovat stim že mu to prodávám?musej mít přímej důkaz?jak by mě mohli usvědčit?Nebo to se ani nemůžu z takovim člověkěm bavit jen proto že on prodáva?ale přitom sem mu nikdy nic neprodal.Musí bejt v takové věci jako důkaz foto?
Je hodně případů kdy domací pěstitel z max 10 až 15 kytkama šel do vězení?
Zajímaj me vaše názory a zkušenosti v téhle oblasti.
popřípadě jestlí víte o něákých článkách z odhalených domacích pěstíren.
Duplicitam se tady nevyhnem... v urcitem omezenem mnozstvi foru nevadi... naopak jejich zavirani a mazani tu brani rozvoji nove diskuse (psychologicky)...
Takze klidne pokracujte v diskusi
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Dobře,takže tim myslíš to že na malopěstitele který jsou v cajku se tolik nezaobíraj,protože z toho nic nemaj,ale každopádně tě za pár kytek nemůžou šoupnout do vězení ne?
Psal jsem to proto abych to tu oživil,psal sem tu že už to tu někde bylo,takže sem nepište takoví veci jako že už to tu bylo atd.
díky
Původní příspěvek od Alex killer cz Dobře,takže tim myslíš to že na malopěstitele který jsou v cajku se tolik nezaobíraj,protože z toho nic nemaj,ale každopádně tě za pár kytek nemůžou šoupnout do vězení ne?
Ale můžou, víc jak 5 kytek je trestnej čin, ale jak píše Šlajs, tak pokud si nikoho nenaštval (policajta nebo udavače) tak to nebudou policajti hrotit, maj docela prace s jinejma věcma a mají mozek (což si většina lidí neuvědomuje) takže hrotěj velkopěstírny(Viet) a varny.
Průser je když jedou "na udání".
Každý kdo pěstuje out ví, že pole neschovává před policií ale před čórkama a práskačema (uvědomělí občan a pravidelný divák TV Nova).
No a pak jdeš k soudu a tam se rozhodne, ale nejlepší je když o tobě nikdo nerozhoduje ne?
Jako, existuji i jiné důkazy než fotky. Rozhodně nepotřebují sled meganazoomovanejch fotek tebe a týpka, na začátku na první fotce ty s igelitkou, on s kufříkem a na poslední fotce obráceně. Myslím že v tomto případě půjde nejvíce o výpovědi svědků, maximálně možná nějaký výpisy od telekomunikačního operátora atp.
Když na tebe přídou (je jedno jakym způsobem), tak důležitý je nejen množství kytek, který máš doma ale taky fáze, ve který ty kytky jsou. Kdybys tam měl 20 klonů, pořád to není kategorizovaný jako hotová droga, jestli mě chápeš. Ale každopádně pokud nebudou mít přímej důkaz, nebo udání, že prodáváš, za to pěstování v tomhle rozsahu ti hrozí doopravdy nanejvejš podmínka ...
Původní příspěvek od Pflusik Když na tebe přídou (je jedno jakym způsobem), tak důležitý je nejen množství kytek, který máš doma ale taky fáze, ve který ty kytky jsou. Kdybys tam měl 20 klonů, pořád to není kategorizovaný jako hotová droga, jestli mě chápeš. Ale každopádně pokud nebudou mít přímej důkaz, nebo udání, že prodáváš, za to pěstování v tomhle rozsahu ti hrozí doopravdy nanejvejš podmínka ...
Dobře díky,tim prostě myslíš že když jsem v cajku,platim elektriku,nikde to neruztrubuju a mam doma max do 10 kytek,tak mi hrozi max ta podminka+pokuta.
Ale co je problem ze mam kamose kterej prodava,ale on ani nevi ze to doma mam,mam ztrach z toho ze kdyz jeho chytnou tak to budou zkouset i name,ze mu prodavam atd,ale to neni pravda,tak proto se ptam co musej mit za dukazy atd když by mi chteli přišít i prodej a co za to hrozi
Původní příspěvek od Alex killer cz Já se jen ptám,ale tak sem četl že odposlechy už nemůžou když to neni zločin se závratnou částkou.a co když svědci nejsou?tak nemůžou nic
ja zase nekde slysel, ze mohou nasadit odposlech, pokud by tim meli prispet k zajisteni dukazu. ale neni to info z prvni ruky. (na nikoho "maleho" se to samozrejme nevyplaci)
Ale co je problem ze mam kamose kterej prodava,ale on ani nevi ze to doma mam,mam ztrach z toho ze kdyz jeho chytnou tak to budou zkouset i name,ze mu prodavam atd,ale to neni pravda,tak proto se ptam co musej mit za dukazy atd když by mi chteli přišít i prodej a co za to hrozi
No jak už bude spojitost mezi pěstitelem a dealerem,třebas ti nedokážou,že ho zásobuješ,ale už tak budou na tebe nahlížet při stanovení trestu,podle toho.
Čím míň lidí ze tvého okolí bude vědět o tvé pěstírně prd,tím lépe pro tebe.
To je jasny čim mín lidi to ví tim líp,jde o to to bych se nemohl nikdy z nikym bavit,to se mam kazdeho nejdriv ptat neprodavas nahodou?tak ja nevim co berou jako dealera jestli nekoho kdo proda par pytlu kamosum a nebo dealera kterej stoji na namesti a pta se lidi.To že se snim bavim prece neznamená že mu prodávám a nemůžou mě stim spojovat.a co za to hrozi?kdyz uz by mi to chteli taky prišít?