Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim máš to dost pěkný k+ . Jenom pár dotazů....
Takže co je to za model ???
Jak dloho to rostlo něž si přepnul na qvět ????
Jakou maj kytky výšku ?????
A ještě to zvláštní osvětlení co tam máš nemyslíš že jedna 250W by byla lepší než tři menší tady tabulka svítivosti......
kytky mají cca 60 cm od kvetináče - již némám dost místa ještě tak 12 cm - uš jsem musel lámat stonky kvuli výšce
a co se týče světla tak to máš podle mě pravdu,
ale po sklizni skříň prodám a urychleně postavým novou
o dost věčí - a koupím komlet sodík 250W + nějaké zářivky
for Tobi* - jasan
ještě musím dodat že jedna kytka má jen jednu palicku na světle zbytek je ta druhá
Nazdar plha
myslím že se mi nepovede 1W= 1G to by bylo 250G ,proto že do tak malé skříně se ani nevejde 150G palic , ale snad tak kolem 100vky luxusních palic by tam mohlo bejt
Akvárko má objem cca 15 - 20l.
no a hnojivo mám na růst = kristalon start (růst)
květ = kristalon květ + OBM
Hnojím na květ 1 tydně do nadrže 15ml kristalonu + 10ml OBM
Roztok měním cca 1 za 3 týdny
Čau MrVosík ec bohužel neměřím poněvadž nemám
EC metr, ale chci si ho pochystat
Zdarec kontrolni otazka jak jsou kyti sami osobe velike(na vysku),jen kvuli tomu ze mam taky skrin 120*60*60 a premyslim jak je nechat vyrust v rustovy fazi do vysky !!!a jestli bys mohl popsat nebo udelat foto toho profi filtru a jak funguje jestli dobre nebo mensi vychytavky by se nanem dali jeste udelat... ,myslim ze nebudu sam koho to zajima... Králiček