Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar growers
tak Vám zase ukážu něco z mých experimentů.
Dříve jsem byl spíše zastáncem sodíkovejch výbojek-čím víc watů,tím víc ...... ale vyzkoušeli jsme s kámošem odpěstovat přes léto čtyři rostlinky jen pod spořivkama
o celkové watáži cca 60W
Výsledek-pěkných 46 g celková výnosnost
takhle to vypadalo-stará lednička v garáži
no a pak hned začalo stěhování
začal jsem čistit akvárium a že vše co vněm je odvezu ke kámošovi a nastěhuju do akvárka nějaký rostlinky.Nechal jsem světlo co bylo na vodní rostlinky
celkem 22W to už je skoro drzost
takhle to vypadalo ještě s vodníma rostlinkama
tady se už chystají na cestu
a začínají se připravovat řízečky.Akvárko má 110l a tak podle rozmístění jsem vybral 7 řízečků.Trochu dost co? pod 22w no je to prča ........ale
holky už jsou deset dní přeplý na 12/12 ráno v 8 hod vstanou a večer ve 20 hod jsou spát.Jenžeeeeee
neni ještě dostatečná tma asi,nebo moc čučim na kysnu,Obávám se že budou mít trochu problém s najetím na květ.No budu jim holt muset trochu pomoc,ale ještě je nechám tak 5 dní-trochu věřim,že ani pomoc nebudou potřebovat.
Vlastně to tu mam spíš tak pro parádu-nebo spíš zkoušim co se ještě dá
Tak přece jenom ti to nedalo a vyzkoušel jsi to Cool to je good idea: Jen ještě uveď přesný typ žářivek a pokud to bude možné i typ těch předchozích (v lednici). Pokud možno i kolik maj lumenů. A zda je použit jeden druh jak na růst tak na květ, nebo se mění? Pokud budeš mít time, zajímalo by mně, kolik lm/m bylo v tý lednici? 46 gramíků je pěknejch to se musí nechat co by to si udělalo kdyby tam těch zářivek bylo tak na 400W? Asi takhle: 348W 2týden 12/12
největšíá mazec se mi zdají Philips master TL 5 HO: TL-5 80W / 865 HO délka:1449 lm:7000
nebo a to asi dostupnější (co se délky a watážw týče):
MASTER TL-D Super 80 New Generation TL-D 36W / 840 lm: 3350 délka: 1200
Sorry za tu fotku, to jsem trochen přepísk (příště se polepšim)
Lednice i akvarko - super
Ale ty berusky to vyhraly na cely care :-) :-)
Jak uz padlo par dotazu od typku vyse - chtelo by to nejaky alespon malilinkato podrobnejsi info.
Diky,at to roste,K+.Cau.