Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vaším cílem je na fotografii nalézt celkem devět písmen s číslem od 1 do 9 - to číslo znamená pořádí písmene v konečném kódu, který mi následně pošlete výhradně do PM a Nééé sem!!!!!!
písmena jsou umístěna pouze a jen na palicích, ne na okolním pozadí. Na některé palici jsou možná dvě písmena, na některé třeba žádné...kdo ví
příklad:
najdete postupně H3 - P1 - E4 - W5 - L2 - X6 - U8 - M7 - A9
tedy výsledný kód je "PLHEWXMUA" a v této podobě mi ho pošlete do PM
vzhledem k možnému uploadu fotek na Grower do velikosti jen 150 kbit, což je zatraceně málo, jsem fotku v rozlišení 7 mpix umístil zde:
kde si jí můžete prohlédnout v plném rozlišení, nebo si jí můžete stáhnout do počítače.
Soutěž poběží dokud správně neodpoví 80 členů!!! Pokusů máte nekonečně mnoho, až to trefíte správně připíšu vás na seznam šťastlivců na konci tohoto příspěvku.
Doufám že nikdo nebude takovej debil, aby mi napsal správný kód sem do threadu a tím napověděl ostatním a snížil tak svoji šanci na vylosování.
Původ semen
semínka jsem získal loni od člena "Žralok" - jedná se o křížence lowrideru #2 (joint doctor seeds) a sweet killeru z jeho indooru (nejedná se tedy o oficiální odrůdu).Semínka jsem na jaře zasadil a samice jsem opylil cíleně převážně pylem lowkilleru, ale došlo také k samovlnému opylení od ostatních F1 samců z letošní sezony, z čehož vznikly semena, které můžete vyhrát. Fotky v mém threadu OUT 2009 v podpisu
co můžete vyhrát
1. vylosovaný....15 semen LK + 15 semen super OUT kytek
2. vylosovaný....10 semen LK + 10 semen super OUT kytek
3. vylosovaný......5 semen LK + 5 semen super OUT kytek
4. - 10. vylosovaný....... stejně jako třetí
(tou super OUT kytkou je nějaká F1 šlechta z loňské sezony, ale nevím co - každopádně je to mňamka)
Vzhledem ke zkušenostem z loňské soutěže se letos smí zúčastnit soutěže jen členové registrovaní nejpozději do ledna 2010 (i když teď už je to asi jedno, nové registrace na Grower jsou již placené)
myslim, ze to minuly hledani bylo rozhodne tezsi. Ja osobne jsem mel 7 pismen behem 10 minut a zbyvajici dve me trvali tak 30 minut.
Myslim ze delat novou hledacku misto tehle neni nutne. Vyhraji tak jako tak 3 vylosovani. Pravdepodobnost vyhry sice bude nizsi, nez kdyby bylo min soutezicich, ale aspon to bude napinavejsi. Navic myslim ze by melo jit predevsim o tu zabavu v hledani nez o tu vyhru samotnou.
Pokud by jsi preci jen delal druhou hledacku, tak bych videl dobre reseni v tom, ze ti co vyhledali kod jen v prvni by byli ve slosovani jednou a ti ktere by hledani bavilo a zvladli by i tu druhou (tezsi) by byli ve slosovani dvakrat (zkratka jako jeden nebo dva listky v tombole).
Existuje pouze jeden opravdu závažný filozofický problém: to je sebevražda. Rozhodnout se, zda život stojí nebo nestojí za to, abychom ho žili, znamená odpovědět základní filozofickou otázku. Všechno ostatní, zda je svět trojrozměrný, zda duch má devět nebo dvanáct kategorií, je až druhotné. Albert Camus
Za 5min jsem měl 8...pak asi 5min sem hledal to poslední....
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more...
Move my move my... move my body
tak to já jsem 8 písmenek našel tak za 15minut, ale to poslední jsem hledal hodinu, už jsem myslel že to vzdám. A nepřišlo mi to lehký, ale jestli bude nový obrázek, rád si zahraju
"Víš, Bárte, žena je... jako
lednice: výška metr osmdesát...
váha sto kilo... ne, počkej!
Vlastně žena je jako pivo! Hezky
voní, hezky vypadá, šel bys proti
vlastní matce, abys ho dostal,
nemůžeš se zastavit, hned chceš
další!"
Tak mě to dalo teda zabrat.Nevím jestli jsem slepí,ale dvě písmena mi dělali peklo.Mě to lehké nepřišlo.Zvládl jsem to za cca 40min.Doted zavřu oči a mám před očima palice. Dobrá soutěž.....
No me to taky dalo docela zabrat...prvne jsem si myslel ze je tam jen 8 pismen a ty jsem hledal cca 15minut.a to poslední asi 10 minut...Takže to docela šlo .. )
Já bych stanovil datum konce soutěže, cca tak za měsíc. Ale čím dřív tím líp bo už teď je malá pravděpodobnost na výhru (1 ku 10)
Jinak soutěž je super, taky jsem to hledal cca 30min, každé jsem si ješĚ jednou pak zkontroloval jen 5ku jsem už nenašel
tak mne to trvale takych 30 minut , jeste sem kontroloval jak pisal Qwertys slo to docela dobre len jedno pismenko mi delalo problemy fajn soutez , mohlo by ich byt i nekolik , ja bych dal i dva obrazky y pismenka sa mi tocili pred ocami ale secko fajn
kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává