Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na toto jsem náhodou narazil a málem mi vypadly oči
doufám že to začnou prodávat co nejdřív !!!!
celkem úlet rozměry 30x30x60 cm
kdybych do toho chtěl nacpat plug a grow tak bych asi moc neuspěl
jako ideální řešení světla bych viděl cfl nebo zářivky páč sodík by to uvnitř pěkně vypekl
přijde mi to jako taková malá revoluce v micropěstování, hned jak to vyjde si to musim koupit
shit už se nemužu dočkat
Ale nevim jak bych tam jel kytky, leda že bych vzal řez pár týdnů starý a dal ho rovnou na květ. chtělo by to krátký ale tlustý buřtíky.
Co si o tom myslíte jak by jste pěstovali vy, pod čím a jaký model by byl vhodný ?
A můžu říct že v něm rozhodně pěstovat jde. Mám v něm 150w sodík, místo pro 4 květináče ( ale vhodnější by bylo asi 9 rostlin). Ideální věc do garsonky, pro malospotřebitele nebo prostě jen pro radost.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Původní příspěvek od hej-rup Mám něco podobnýho, 40x40x120!
)
hmm. ale tohle je 2x vyssi... a to uz je sakara rozdil. 60cm vejska... par cm kvetinac, neco kytka a neco mezera mezi kytkou a vybojkou a neco vybojka....
2: Pocahontas
Veď stačí sa pozrieť do Mikrogalérie a vyhľadať podobné rozmery boxu.
Ja by som si tam vedel predstaviť napríklad 4 x 25W úsporky alebo 50W sodík, len to chladenie.... Alebo nejak to vyšpekulovať s LED svetlami so závitom E14, E27 alebo s inakším závitom. Koľko to stojí???
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
...kdyby jste si to prečetly co tam je napsany tak mate po problemu , pisou tam ze to je zmensenina skutecneho HB aby na prodejnach kde to prodavaj , mohli mít vystavenej tento miniBOX aby mohli demonstrovat , jak je to pekne sešité , abys sis mohl osahat material a oni nemusej pokazdy rozbalovat HB XXL , tento "showbox" je cely vevnitr white a jen jedna cast je silver , opet na ukazku ...takze
citace:
Původní příspěvek od Pocahontas
Co si o tom myslíte jak .....
radeji moc nemyslete a naučte se aspon čist anglicky ....
jo jo dnes jsem byl v growshopu a řekli mi vesmět to stejne, njn včera jsem to nějak extra nestudoval. Je to obrovská chyba já bych si to hned koupil. Musí být nějaká možnost jak to získat ! hm....
je to ale fatalitka tento box :-P
taky minibox
bych do toho dal řez hned přepl na květ a za tři dny to vyndal kvůli nedostatku prostoru co
ale toto je naprosto ideál, kéž ho budu mít :P
Původní příspěvek od Hlava ...kdyby jste si to prečetly co tam je napsany tak mate po problemu , pisou tam ze to je zmensenina skutecneho HB aby na prodejnach kde to prodavaj , mohli mít vystavenej tento miniBOX aby mohli demonstrovat , jak je to pekne sešité , abys sis mohl osahat material a oni nemusej pokazdy rozbalovat HB XXL , tento "showbox" je cely vevnitr white a jen jedna cast je silver , opet na ukazku ...takze radeji moc nemyslete a naučte se aspon čist anglicky ....
radsi se naucty anglicky ty!!pisou, ze to bylo PUVODNE navrzeno jako showbox,ale kvuli velkymu zajmu to normalne prodavaj i jako klasickej growbox