Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak protože zase pomalu dochází produtky předchozí sklizně, tak jsem musel co nejdřív zařídit, aby mi v té kouzelné skříňce zase bujel život
Dnes už jsou holky na růstu 15 dnů, všechny zatím vypadají zdravě akorát jeden Mental Floss je nějaký zabržděný, snad se zbrchá. Tentokrát chci zkusit míň kytek, ve větších květnících a přešel jsem od Plagronu k Biobizzu. Tak jsem zvědavý na nějaké rozdíly...
Zdravím , tak holky dnes vegetí už 22 dnů. O něco porostly, ty nejvyšší mají kolem 30 cm, nejmenší asi 20 cm... Tak nevím jestli už nepřepnout, co myslíte? Zálévám většinou každý den, maximálně obden biogrowem 4ml/l, na každou kytku 0,5l. Teplota se drží pod 30°C, v noci 22°C, vhkost 50% v dne, v noci kolem 60%
Vypadají docela zdravě, ale na jedné mi tak nějak divně uschl list. Ještě se mi to nestalo, nevíte někdo čím to je? Objevil jsem takovou nějakou malinkou bílou stonožku, co lozila po listech. Tak jsem všechny kytí pečlivě prohlédl, nenašel jsem už žádnou... ale 2x jsem je preventivně postříkal bioolem.
Zdravím obecenstvo...
dnes měli kytky první den jen 12 hodin světla, celkově teda vegetily 23 dnů. Kvůli těm spáleným listům jsem udělal proplach čistou vodou, PH vody která tekla z květináčů byla kolem 6, nevím to úplně přesně, měřím zatím jen kapkama. Ale vhledem k tomu že kromě toho přehnojení se na nich zatím žadné problémy neprojevujou, tak myslím že to snad bude v poho...
A tady jsou nájemníci:
1. Mental Floss
2. The Hog
3. Sensi Skunk
Zdravím
nějak nebyl čas na focení, popravdě ani jsem nevěděl jak dlouho jsou holky v květu . Musel jsem to počítat podle datumu fotek co jsem sem naposledy dával . Takže se pomalu ale rychle přehoupneme do 24. dne 12/12... holkám se celkem daří, nádherně se cukrujou a kynou akorát jsou mezi nima velké výškové rozdíly, proto vážně přemýšlím o scrogu na další kolo... Jinak to snad bude v pohodě...
Tak tady mám nějaké fotečky z 30. dne 12/12. Holky se krásně cukrujou a kynou, ale za to moc nevoní... je cítit hlavně SS. Hnojím BioBloomem 5ml/l v každé druhé zálivce. Zálivka každý den 500ml - 1l na rostlinu, ty Sensi Skunky mi přijde že pijou o poznání míň než třeba The Hog, pro kterého začíná být 1l vody denně málo . Teplota max 28°C, vlhkost kolem 35%...