Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Out(balkon)/09_první pokus
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Genestealer
Stálý Člen

Karma uživatele Genestealer - 91% Pěstitelská

Registrován: Sep 2009
Příspěvků: 210  

Příspěvek č. 17

Krasný pátek přátelé zahradníci.

Tak po degustování zeleně přes týden( a neustálého poslouchání mé milované polovičky, jak budu z té trávy blbej, sem ji přemluvil a zkouřil a dovysvětlil neškodlivost Marijuany ).

Bohužel nevím přesně z které genetické banky je tento řízek, podle neoficiálních informací by to mělo být Sensi Seeds (ale ruku do ohně za to nedám). Je to bohužel: kámoš kámoše co dal kámošovy...však to znáte... Ale Hash Plant je to určitě .

Struktura suchých paliček je středně tvrdá, vůně pronikává, citron s nádechem vanilky a čokolády, paličky jsou nádherně orosené a na suchých jde krasně vidět, jak se třpití od krystalů a neuvěřitelně lepí.
Chuť je jemná, neškrábe (i když po jedné degustační paličce z malé rostlinky sem se školácky zakuckal) a i žádná pachuť nebyla pozorována, spíše klasika a nutí si dát ještě jednoho. Nástup je pomalý, skoro půl minuty se nic neděje, až si člověk myslí že to nic nedělá ( a dá si ještě pár prásků ), ale pak to přijde, nastane silné Stoned, člověku hučí hlava, zmrtví údy (jedna degustace nastala před zprávami, jen tak si pokuřuju a sleduju, po pár minutách sem zjistil že na to čučím s otevřenou tlamkou a necítím nohy ). Cca po 20min tato demence zkončí a překvapivě nastává energické High, člověk je nadmíru vesel a furt by něco dělal (vysál sem celej byt a ještě sem se u toho smál jak mi to hezky de ). Po asi 1,5 až 2 hodinách stav ustupuje (bacha na ledničku, nastává žravka!) a člověk je uplně v pohodě(no jen trochu přežranej) a může se pokračovat dál, žadný umrtvovák. Maximálně doporučuju mezi lidi, někam na akci. Neni to moc hulení na doma. Na toho je to škoda.
Jsem zpokojen a doporučuju tuto odrůdu, docela mě odpustila i prvácké neřesti a účinost mě mile překvapila.
Zkušenosti od mého dárce řízku: Jelikož byly jeho kytky pod sodíkem a přece jenom byly více hnojený, se z toho vyklubat solidní umrtvovák, silné stoned, asi dvakrát se mu stalo že usnul na balkoně s brkem v ruce .
Takže pozor.
Mě výše popsaný stav z mých rostlinek nastal po cca 3-4 prdech ze standartní skleněnky. Uvidíme co udělá pořádné brko či větší fajka. Report ještě dodám.

Jinak mě pěstování nadchlo tak, že přes zimu zkusím Windoor s automatikou. Z Ministry of cannabis mě už letí "Little Devil" http://www.ministryofcannabis.com/a...ttle-devil.html mají ho v akci za poloviční cenu, semena nejsou feminizovaná, tak čekám nějakého samce na semena . Uvidíme možná se pokusím i o nějakou skříňku. Pak založím nové téma.

Mějte se a smějte se a pokud máte dotazy směle je sem dejte, rád odpovím.

A ještě jednou děkuji za karmu a za rady.

Pěstu zdar!


1. Balkdoor Hash Plant 09
1. Indoor Little Devil autoflowering 150W HPS 09/10
2. Indoor Chronická skříňka 150/250W HPS 2010
3. Indoor Ostružinová skříňka 150/250W HPS 2010
4. Indoor NL, AK47, Columbian Gold x El Niňo 150/250W HPS 2011
5. Indoor California Indica 150/250W HPS 2011/12
6. Indoor Sweet Tooth #3 150/250W HPS 2012
7. Indoor Magický mix Apollo 11, SMBOG, PEPR, UPP, Chronic 150/250W HPS 2013

Old Post 30-10-2009 v 14:23 PM
Genestealer je offline   Profil uživatele Genestealer   Find more posts by Genestealer   Foto galerie člena Genestealer   Click here to Send Genestealer a Private Message   Add Genestealer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.8372910 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív