Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ne mám to na zahradě u domu, takže to mám na očích... hnojím krastalon START a pak OBM a Wuxal-calcium a podklad pod hlínou jsem ještě dal kravskej hnůj... jsou tam kytky venkovky semínka mám od kámoše... a dál tam jsou ještě shivy a nějaký mixy.... parádně voněj a jejich asi 130.... největší má 2.8m a průměr stonku u země je cca 6cm... počítám. že první budou hotový tak za týden... jestli máte ještě nějakej dotaz rád ho zodpovím... přeji dobrou sklizeň....
Tu adresu už psát nemusíš hehe, i když by to byl opravdu zážitek vidět na vlastní oči . Pak by se na Groweru možná začalo říkat:"vidět marty-xovo pole a zemřít" .............K+
Máš to fakt roztomilou zahrádku, jen by mě zajímalo jestli ji stihneš zhulit...Nebo doma pomáhají rodiče sourozenci prorodiče sousedi a domácí zvěř ghi???
no já tohle mít tak si pískám a asi dost vařím..
noooo tak to sa husto bude palit... mash to uz niako mocno tucneee..
jaa som bol dnes na kontrole asi po20 dnoch a skoro som tam zostal nocowat ...ma to od 2 do 4 metrow ale je ich tam iba 13 ...w tej zahradke mash hulenia na poriadne dlhu zimu...
dufam ze za par dni wam budem moct poslat tie nashe slowenske slecinky...ACHoj...