Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak vás opět zdravím tentokrát s druhým (snad) úspěšným InDoorem. ZDE je můj neuspěšný Grow.
Setup je takřka stejný, jen jiná skříň a ještě nerozhodující genetika.
Parametry:
Skříň:
Výška = 100cm.
Šířka = 70cm.
Hloubka = 40cm.
Ventilace:
Odtah - 1x PC větráček 12v. (Jede na plné otáčky)
Ofuk - Velký PC větráček 12v.
Přítah - Pasivní.
Půda & Hnojivo:
Kokosový substrát.
Hnojky: Kristalon květ (Opět růst & květ).
Kristalon květ má celkem dost dusíku, proto použiju i na růst.
Slunce:
Master Son-T Pia plus 70w. (Růst & květ).
Vlhkost:
Den = ??? %
Noc = ???%
Teplota:
Den = ??? °C.
Noc = ??? °C.
Osazenstvo:
Nejspíš 4x řezy genetiky kterou asi málokdo z Vás bude znát, jmenuje se "IP". A dále 4x NoName ze semínek.
Grow se chystám rozjet cca do 3 dnů. Uvítám všechny rady ještě před tím, než to rozjedu.
Nevím sám co to je no, ale vím jedno, čoudil jsem to jen jednou v životě a jakožto požitek luxusni zkuř. Teď mám doma jen matku této kytičky ze semínka které jsem jako jedíné našel v její palici. Takže uvidíme
Tak zanedlouho začneme, kolik myslíte že tak řízků pod 70w? Přemýšlím že k tomu ješte přihodim 40w úsporku s modro/červeným spektrem, jen nevim jak to mám vymyslet do stínidla s tim sodíkem + jak to zvládnu s teplotou.
Může mi někdo poradit, jestli by se kytka chytla kdybych ji zastřihl takhle? Myslím tím jako ne výhonky z pater listu ale trup rostliny zastříhat na více kusu, tzn. bude jakoby "bez" hlavy kromě vrchního záštipu, bude tedy stonek, 2 listy a 2 boční výhonky na jednom řezu, takže zakoření a rostla by jakoby rovnou zastřižená s 2 hlavami, chápete mě? Nevím jak to vysvetlit..Šlo by to takhle?
s tim budeš mít velkej problem protoze viz. foto je to dost nakvetli taky sem delal par rezu z nakvetlejch kytek ale trvalo to docela dlouho nez se vubec chytli