Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo neboj se toho to rozjet.......taky jsem začínal nonamama.....a zas takova býda to nebyla.......jestly muzu poradit vylep box aspon alobalem....a na rust bych pouzil jeste nejake rozprašující hnojivo...treba wuxal super...je to docela levná záležitost...peace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Zdarec, žádný invalidi to nejsou, ale zdá se mi, že máš tu výbojku strašně daleko od vrcholků... Osobně bych to určitě snížil, tak aby ti teplota u těch vrcholků nepřekročila 30°C, jinak se ti budou zbytečně táhnout za světlem Ať se daří
Původní příspěvek od @jdam jo neboj se toho to rozjet.......taky jsem začínal nonamama.....a zas takova býda to nebyla.......jestly muzu poradit vylep box aspon alobalem....a na rust bych pouzil jeste nejake rozprašující hnojivo...treba wuxal super...je to docela levná záležitost...peace
hlavně to tim alobalem nevylepuj !!! je uplne na hov.., kup si za 60 Kč normální zahrádkářskou folii nebo tam nech ty bílí stěny. Jinak jak říká q*bert, světlo dej tak aby u vrcholků bylo tak 24-29 °C, až ti kytky trochu povyrstou tak je přesaď do větších.
Hlavně opatrně ze začátku s hnojením, zalejvej to poloviční dávkou ty dobroty co máš ...
Jinak pro příště si zkus sehnat nějaký řezy, je to jednoduší pacz víš že to máš ženský.
Growu zdar...
No pokusím se naměřit teplotu a podle ní snížit stínidlo, díky za radu..To Padavan: zatím ještě nehnojím, ale brzy začnu, dám si bacha. A příště určo pojedu řezy, ze začátku sem si nechtěl moc vyskakovat, přece jen, po prvé je poprvé