Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zahradníkův zdar
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Orichi
Nový Člen

Karma uživatele Orichi - 12% PěstitelskáKarma uživatele Orichi - 12% Pěstitelská

Zahradníkův zdar + 2 fota Příspěvek č. 1

Tím to vás všechny s úsměvem zdravím, na fórum chodím už delší dobu a dnes jsem se rozhodl zaregistrovat se. A to především z důvodu díku za informace, které mi forum přineslo, a také proto, abych se mohl pochlubit svou vegetací Nemůžu slíbit žádnou super aktivitu, neboť na léto odjíždím pryč a pravděpodobně nebudu mít přístup k internetu.

Info o mě: Je mi 2x let a letos jsem poprvé pojal pěstování trochu více vážně, ne ve smyslu většího množství, ale spíše starostlivostí o rostliny. Momentálně mám vysázené tři rostliny v přírodě a čtyři na terase + několik málo experimentů doma. Experimenty mám na mysli, rostlinu zalévanou vodou s přídavkem červeného barviva, hydrophoní pěstování, srůstání, hybridizace, roubování apod. Trochu mě teda mrzí, že vše budu muset přesunout do přírody a něco málo k babičce na zahrádku a to z důvody již výše uvedeného. Rád bych jim věnoval více péče

Jinak nepěstuji nic zvláštního, semínka jsou z loňské sklizně mého mladšího bratra a druhý druh mám od známého, který pěstuje spousty let. Ale jak říkám nic konkrétního to není

Jinak nelekejte se, že tu jednu pěstuji v igelitce, už na ni nezbyl žádnej květináč, ale očividně jí to světší více, než těm v květináči)

Ohledně kouření marihuany: prohulil jsem si krásný tři roky svého života, poslední dva roky jsem se z toho vymanil pro čistou hlavu, ale neříkám, že při zvláštní příležitosti... Popravdě v poslední době mne začalo fascinovat pěstování, je to velmi příjemný koníček. Při pročítání fóra jsem zjistil, že mnoho nápadů, které jsem měl bylo již vyzkoušeno či položeno v otázkách. Například to s chmelem, že to má stejnou čeleď apod.

Jinak přikládám dvě fotografie té mé vegetace.
No to by snad pro začátek snad stačilo

Naposledy upravil Orichi 27-06-2009 v 08:26 AM

Old Post 27-06-2009 v 08:02 AM
Orichi je offline   Profil uživatele Orichi   Find more posts by Orichi   Foto galerie člena Orichi   Click here to Send Orichi a Private Message   Add Orichi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plechh
Stálý Člen

Karma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

taky tě zdrawim orichi,
listy mají pěknou barvu, ale odjet od nich je až hřích, kytičky potřebují péči a nejen v podobě zalejvání atd, ale každá minuta co s nima strávíš je pro ně nenahraditelná / i pro tebe ......... :-)))

Plechh

Balkon2009-sklizeno

Prvni indoor 250w/400W-sklizeno

Druhy indoor 400W-sklizeno

Treti indoor 400W/600W-sklizeno

Old Post 30-06-2009 v 18:57 PM
Plechh je offline   Profil uživatele Plechh   Find more posts by Plechh   Foto galerie člena Plechh   Click here to Send Plechh a Private Message   Add Plechh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-06-2014 - zdar zdar - 0 odpovědí
04-11-2009 - Zahradník nováček - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás