Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
krásný den draci a dračice,
rok se s rokem sejde a tak vám tu představím svůj skromný outík.
na začátek, na odlehčení dávám fotku mé růžičky a šalvějky z počátku jara- roztomilý páreček.
poté přijde nálož konopných fotek a předem podotýkám že se bude na co těšit
spolu s nádhernou kyticí, která však je pro účely randění nevhodná, se dále rozepíší o tom co mě čeká
Modely:
->originály- z amtru a od cinana: white skunk, haze special
->semena krosů- od zdejších čenů (Lukyn, rox, noodles..):mazar*Nl, G13*skunk, heavy duty fruity* durban poison, shaman* mazar, shiva skunk* durban poison, frisina dew * durban poison, nevilles haze...
->klony (Lukyn, [CZ]Neon):euforia, black domina, white widow a shiva skunk
Substrát:kupovaný substrát(3 druhy) míchaný s perlitem
Nádoby:kbelíky cca 10-20l
Lokality:balkón, les1, les2, a opet stará dobrá kukuřice
Hnojky:biobizz-fish mix, grow a bloom, ah-groow, bloom ex., final s.,...
taak a takto vypadá balkón..
1.fotka je ještě před selekcí
2. fotka:
zůstali zde všechny řezy(ww a ss ještě jsou za okýnkem)
a zůstala zde 1 nakvétající samice od každého modelu.
zbytek je na svých lokalitách.. foto a info později
čest chlape tak tomu já říkám nádhera takhle má vypadat městský balkónek... už od pohledu vidím, že tady do tvého threadu se budou lidi chodit víc kochat, než radit a kritizovat
bóže a původ těch holek, samá lepší společnost...
čest a ať se daří... (až budu velký tak budu mít taky takový balkón)
šalvějky jedu taky už 5 let, ale místo růžiček - tabáček
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
muzu se zeptat co to vsichni mate za moresy to skubani listi?
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Původní příspěvek od j0llyj0k3r muzu se zeptat co to vsichni mate za moresy to skubani listi?
No, niekedy tienia postranným vetvičkam, vtedy ich cvakám trebars aj ja. Príde mi to tak lepšie, vetva potom lepšie rastie. Inak ich, pochopiteľne nechávam...
jenze ten velkej list prave vyzivuje postranni vetev, co roste nad nim, kdyz ho ustrihnes, rust ty bocni vetve podstatne zpomalis..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Původní příspěvek od j0llyj0k3r jenze ten velkej list prave vyzivuje postranni vetev, co roste nad nim, kdyz ho ustrihnes, rust ty bocni vetve podstatne zpomalis..
Ale ja nestríham list pod vetvou, ktorú chcem mať veľkú, stríham listy, ktoré tienia mnou vybranej vetve a zároveň rastú pod vetvičkami, ktorým pozornosť nevenujem
odstranil jsem na kytce ty velky listy u vetve, od spodu, na kazde tak 6...
vim co jsem udelal...
ted maj konecne bocni vetve vic svetlo, a jak jedou casem dodam foto ja kse ted vic kosati.), vetve maji dost svych listu uz
řeknu vam to takle... ja si budu trhat listy jake budu chtit a vy si třeba hulte jen to listí
6 listu od spodu spomali ty odnože spíš tím že jim stíní.. větve měli už dost listí na samouživění....
taky jste cucali mléko od maminky jen chvilku...
jako zasobarnu živin maji dost listu a pestý výběr hnojek...
na fotce vidite jak mi krasne udělali keříky...
zkratka dik za připominku, ale mam svou hlavu.-)
uploudnu dnesni fotky.. je tam dvakrát White skunk.. jako zmutovany list a pak jako keříček!... white skunk mam přímo z shopu sensiseeds v amstru od pekny cmundy prodavacky.. tka snad prinese stesti..
priznam se ze ws uz jsme parkrat sazel ale ani jendou se mi nepovedl.. ted si davam zalezet
no a nakonec celek.)
tesi se pry na pristi tyden, ze bude telpej a snad je i slunicku pohladi malicko
vše zatim jen preflowers...
na obrázku jsou označeny:
-řezy:
shiva skunk
white widow
-kytička z malého semínka:
skunk * mazar
2x white skunk
frisian dew * durban poison
g13 * skunk
heavy duty fruity * durban poison
shiva skunk * durban poison
Původní příspěvek od j0llyj0k3r jenze ten velkej list prave vyzivuje postranni vetev, co roste nad nim, kdyz ho ustrihnes, rust ty bocni vetve podstatne zpomalis..
Znam cloveka, growera, kterej tvrdi pravej opak. Ze odstrizeni listu pod slabou vetvi nakopne jeji rust.
Ale co clovek to nazor. Ja trham jen ty ktery sou bud zluty nebo tezce poskozeny.
Abych nebyl uplne off.
Lukyn mas je moc hezky. Akorat na balkon uz dost velky. Do podzimu daleko....;op