Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...poslední dvě kola se nepovedly. obsluha 6ti bubláků je časově i fyzicky dost náročná a já jsem osoba od přírody líná, tak jsem si řekl: takhle ne hochu... nakoupil jsem nějaký ty serepetičky asi za 3k a jal se stavět drip.
světlo, ventilace i hnojky zůstávaj, takže 400w, ufo 365m3/h (šlo ven z boxu kvůli místu), atami
takže nakoupil jsem:
nějakou hadici (1/2")
atman 306 (2000l/h, 35W, výtlak 2m)
digitální spínačky (s baterkama, kdyby vypadl proud)
atman 301 (spolu s mechanickejma spínačkama sepne pár minut před každou zálivkou a promíchá roztok)
"Téčko" a 2 záslepky od gardeny
4 libra truhlíky s rohožema a kostkama na 16 kytek
2 rozosmičky kapiláry (přemejšlim ještě o dalších 2, aby měla každá kytka 2)
desku a nějakej ten spojovací materiál
a tady nějaký fotky, jak jsem to stavěl. řízky by měly být za 3 neděle (nebuly), takže dost času na dodělání a na doladění. za každý kostruktivní připomínky budu rád. to že jsem zmrd už vím
tak pic
Nazdar. Tiez som v stadiu nakupovania veciciek na drip. Po par kolach zeminy prechadzam buducim kolom na hydro. Pojde o 1mx1mx2m box 400w v CT. 3 rohoze po 3 klonoch cize 9 klackov dokopy. Dve kapilary na jednu rw kocku.
Urcite budem sledovat cele tvoje kolo. Nech sa ti dari.
Podla tvojho popisu neni treba mat pustene cirkulacne cerpadlo non stop??
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
2 Ono: přikláním se ke stejnému názoru, protože pH bylo dobrý, teploty taky. hnojiva dostávali stejný a stejně - jedinej rozdíl oproti jinejm kolům je ten, že jsem neměl atazym (!). což mohlo mít vliv. enzymy jsou super věc.
2 pan.smakovicka: jestli myslíš toho malýho atmánka, na míchání roztoku, tak já myslím, že ne. stačí když to několikrát denně promíchá. nejlíp těsně předtím než začne zalejvat. to je teda aspoň můj názor
zdarec prasáku, zase jedeš tu tvojí čudku woe ? že se na to nevysere š :-D jiank DRIP je super věc když s tim umíš woe :-D
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
jako super věc pro lenochy mého ražení...chodim na to jen čumět a lámat to...jinak to jede naprosto samo.
hnojim:
2ml A+B na litr
0,5ml PK 13-14
2ml ATAZYMu
niemand007: Zdarec. Podle mejch skusenosti je dobry dat 2 i vic jehel ke kytce. A kazdopadne bych pouzil filtr na roztok. Stoji pres 500 ale krasne odstrani z vody necistoty kery ti zacpou jehly
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
pěkně to roste. ty větráky bych možná namířil trochec nahoru k výbojce...udělej k tomu nějakej dobrej zámek at je to originální já osobně bych asi dal stínítko jiný když už tak blízko že se nedostává vrškům na boku světlo
eSeS shivu mám letos venku třeba ucejtíme jak mocná je shiva rozbíječka : )) zdarec
tak se to nafukuje a nafukuje. viděl bych to na takovejch 55 dní +/-. úžasný jak ani nevim pomalu, že pěstuju. kostky furt vlhký a odpad jsem ještě nevylil. pH ani EC neměřim. ani nijak neproplachuju. akorát vždycky když měním roztok, tak mají 2 dny jen vodu s upraveným pH a enzymama (ty dávám i k hnojkám) a vypadá to pěkně. sranda match aneb vzbuďte mě, až to bude hotový