Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim growery,takže jsem se rozhodl na první pokus v bubblu a postavil jsem si miniskrin.
takze rozmery:80x40x40
svetlo:100w Osram Nav-T super 4Y
folie: Diamond Agro
odtah+privod:2xPC vent.7cm (plán: ofuk 8cm PC vent.)
vzduch:252L/h
hnojky:Canna Hydro
Teplota:24C(den) 18C(noc)
Vlhkost:kolem 40%
Voda: PH 6.4 EC 0.3 (ze studny)
V boxiku byla moc vysoká teplota (36C)tak jsem vyndal filtr(34) a pridal pod lampu sklo (23-25)
Bohuzel foto osazenstva jeste nemam,ale od vcerejska(19.4) uz se opaluje JH a po jednom dni jsem nespozoroval zadnou zmenu co se tyce vadnuti.V nejbizsi dobe doplnim foto
Tak mam tu dalsi aktualizaci,vcera byl jen jeden dnes uz tam jsou tri prvni korinky prorostly RWkostkou Vlhkost sem zvednul na 40%(je to sice malo ale vic to asi nepujde)
nehapruje ti tam moc Phcko? mno ja byt tebou tak ho snizim na 5,6 .. . A co teplota roztoku? Rostou tam koreny? uprimne ja bych to asi vyhodil a zkusil to s novyma rezama..
Zdarec to je tedy škoda že jsi to takhle zabalil (snad ne ouplně co?) ta skřínka byla docela pěkná. K té nemoci to bylo 99% problem z PH kyti v bubblaku jsou na to citlivé (a ještě takhle malé) čím měříš a čím také zvlhjčuješ? Jo a ten větrak alespon na odtah by to taky chtělo silnější.
No pujcoval jsem si Esentiala PH od kamose ale nemel sem ho doma porad,jinak na vlhkost jsem vzdycky pokropil kyti a dal na ni petku s dirkama a ty vetracky asi nebudu menit je tam akorat 22-24C jak je tam i to sklo pod lampou.
Mel jsem doma reza na ven ale prdnu ho spolecne s mym nonamem do hliny takze tread bude pokracovat v mikropestovani.cus