Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar Growers, taká malá anketa, že kolko ste nechali svoje rastliny najviac na 18/6 a aký to malo vplyv na kvalitu,výnos, náročnosť atd. Experimenty,poznatky....
Nejdelší růstovou fázi jsem měl 30 dní v NFT a musím říct, že je to imho zbytečnost. 14 dní mi pro tento systém příde jako optimum. Těch 30 dní nemělo žádnej vliv na kvalitu ani výnos; spíš je pak bylo potřeba hodně prostříhávat, protože to byla hustě neprosvítitelná džungle.
Cavsss tak sem by som mal jednu otazku......
Neviem ci ste videly videa na youtube od Green House Seeds Co. co tam maju tie growy....Co si myslite o tych peknych rastlinkach co tam vypestovaly ti dvaja??????
2 RespectFlowers: No ved práve o to ide, tak si mal napísat asi toto:"
"Raz som išiel Durban Poison zo semena v hline pod 250w sodíkom, nechal som ho na raste 35 dní, bol to masaker, už to nikdy neurobím.
Poznatky: Pri tomto modele kvalita ani výnos neboli priamo úmerné spotrebe hnojek a energie!"
To je asi to čo by som od teba aj on ostatných čakal...
Původní příspěvek od vagabund 2 RespectFlowers: No ved práve o to ide, tak si mal napísat asi toto:"
"Raz som išiel Durban Poison zo semena v hline pod 250w sodíkom, nechal som ho na raste 35 dní, bol to masaker, už to nikdy neurobím.
Poznatky: Pri tomto modele kvalita ani výnos neboli priamo úmerné spotrebe hnojek a energie!"
To je asi to čo by som od teba aj on ostatných čakal...
Stejně ale nechápu, co touto informací získáš... ?
2 Absurdus: Získame tým možno prehlad ako ktorá genetika reaguje na predĺženie rastovej doby v závislosti na intenzite svetla, použitej technike pestovania, typu hnojiva a velkosti boxu v neposlednom rade.
V podstate by som chcel vediet výsledky a poznatky z experimentovania, teda ak niekto má...
Aha, jasně.
Ale mám obavy, že tenhle "přehled" nebude moc objektivní. Řekněme, že mám třeba Papayu z Nirvany ze seminek pod 400w v organice. Kolega pěstitel má stejný model, dejme tomu, v přibližně stejných podmínkách jako já. Jenže se stane, že má jiný phenotyp. Takže i v případě stejného "zacházení" výsledky budou odlišné i když se vlastně jedná o "stejnou" genetiku. Asi bych se držel obecného faktu, že indika genetiky, se budou držet níž, než sativy. Toť můj názor...
Absurdus to že indika genetika bude vzrastovo menšia ako sativa vie asi každý, ale táto téma je o tom či niekto skúšal tú ktorú genetiku nechat v raste napríklad 30-35 dní a z akými výsledkami.
Aby som ti to ozrejmil tak napríklad my teraz skúšame WW na 35 dní rastu v hline na 18/6, na budúce pôjdeme štandartných 18-20 a budeme porovnávat výsledky.(kvalita,výnos,spotreba) Už neviem ako by som ti to lepšie vysvetlil, som sa aj zadýchal, idem dat nejaký dym...