Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se rozhodl taky začit s chilli a když už jsem se do toho poustěl, tak jsem to vzal pěkně od podlahy. Rady jsem bral na www.fatalii.net a když jsem viděl, jak mu tam krásně jedou v hydro setupu, tak to byla jasná volba.
Tak a moje krásky: habanero red, white, chocolate, schotch bonet yellow (habanero yellow), lemon drop, serrano, hot scherry, bolivian rainbow, a ještě noname.. jsem zvědavej co z toho bude..
nějakýho 5.3 jsem je přendal z klasickejch sadbovacích kostek do aera a zanedlouho půjdou do ebb&flow a v něm zůstanou až do sklizně. Ebb&flow je homade a volím ho z toho důvodu, že je v něm daleko lehčí kontrola proschnutí. Rostlina produkuje kapsicianin na základě stresujících faktorů-> tudíž proto.
Tak mi to takhle pokračuje.. sice jsem měl měnší nehodu v podobě toho, že se mi poslední den před přesazením z aera do ebb rozpojila hadice vedoucí k tryskám a docela dost jim chudinkám oschly kořeny, ale zdá se, že už jsou v poho..
jediný problém co těď řesím je pH, pořád mi leze mrcha nahoru, prej je pro ně optimální 6-6,5, ale stále ikdyž to tak upravím, tak za dva dny je to zase nahoře a ja upravuju zas, přitom je to v hydrotonu, navíc vypraným, teplota roztoku nejde přes 28.. nemá někdo radu?
kdyby měl někdo dotaz k systému tak se jenom ptejte.. jinak díky všem moc za káčka..
tak v tomto ti držím palce lebo aj ja pestujem doma chilli mam doma rastlinky nejakeho madarskeho chilli a musim priznať že to šťípe jak ďábel :-D ... semienka si zohnal odkial?? ... budem častejšie kukat toto téma ...
Tak pestu Zdár
"Neprichádzam sa kľaňať, prichádzam víťaziť." - (Bob Marley)
"Keď sa budeš smiať,bude sa stebou smiať celý svet.Keď budeš plakať,budeš plakať sám." - (Bob Marley)
já osobně mám vyzkoušený jenom ten noname, jak mám na fotce a musím říct, že je to taky pořádná síla, původem též z Maďarska. Jinak doufám, že ty Habanerka to předší..
Tak jsem tu s takovou "malou" aktualizací fotek.. nějak jsem nestíhal a nafotil jsem to až dnes, po nějakých 15 dnech. Jinak proběhla výměna roztoku za trochu víc koncentrovanej. Když jsem srovnával fotky, tak jsem skoro nevěřil vlastním očím. no posuďte...
1. Pohled na celek
2. Silně kvetoucí noname
3. květy
4. budoucí papričky nonamu (jiná už plodící kytka)