Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, měl bych jen otázečku. Loni si sázel o něco dřív, na konci si psal, abys zjistlil optimální dobu pro vysázení. Člověk tady všude čte o fotoperiodě, kolik kytky potřebují světla atd. Proto myslíš, že těch 12 hodin světla, co teď zhruba je, bude kytim stačit? Časem se to bude samozřejmě prodlužovat a nebo jim budeš přisvicovat? Dík moc, já totiž každý rok přemýšlím, kdy vlastně začít předpěst, samo, že mě to nutí co nejdřív, ale nechci zase kyti zbytečně stresovat, ale ta chuť se už zase o něco starat.. no chápeš. peace
StrycekFido
PAK SMAZNU ) Pokud nemas vlastní odhad tak je nejlepsí se řídit pranostikou na 1. máje půda urodná je ... co se týče pred pestu je to hodne individualní ja osobne s brzkýma predpestama dobre zkusenosti nemam kytky jsou pak rozmazlene a venku jim trvá nez se rozbehnou nebo nakvetou hned z jara a to uz je na pytel pac to zavaní hermácema. Ja predpestovavam tak ze : 1 dubna klícím semínka pak mesíc na balkone a pak ven... takhle jsem mel zatím nejlepsí výsledky.
Zdarec koukam ze mas peknej vyber odrud a dal si klicit na predpest i ja se na to chystam a sem rad ze nebudu jako prvni nedockavec a take mam v planu jed vice odrud jako sou Master Kush,Aurora,Early Mysty,Diesel,Norther Light. Tak hodne zdaru a plno uspechu.
Pro mne to brzo není, 2007 jsem začal o měsíc později a to zas bylo pozdě, protože mi pak kytky nedozrály tak jsem zvolil něco mezi v mých podmínkách, myslím že to je dost závislé na stanovišti. Semínka: Mastr Kush a G.W.S. jsou z mé loňské sklizně, Holands Hope ze sklizně 2007 a White Russian zkouším letos poprvé. Světla nepřidávám, stačí okno zatím, však ono jen týden potrvá než vše naklíčí.
Squirrel ja tiez zacinam teraz Hollands Hope no som zvedavy co sa vykuzly heh...no tiez som to dal klicit 16.3 jak thy...tak uz len teraz cakam ci sa volaco ztoho vytoto....drzim palce nech sa podari dobry grow...saap
25.3.2009
aktuální stav klíčení
MK 11 z 12ti, G.W.S. 11 z 12ti, Holands Hope 10 z 10ti, White Russian 5 z 12ti (jedinné semínka co jsem měl z výměny a nebyli moje vlastní) snad ještě zbylé vyklíčí.
Původní příspěvek od Squirrel Pro mne to brzo není, 2007 jsem začal o měsíc později a to zas bylo pozdě, protože mi pak kytky nedozrály tak jsem zvolil něco mezi v mých podmínkách, myslím že to je dost závislé na stanovišti. Semínka: Mastr Kush a G.W.S. jsou z mé loňské sklizně, Holands Hope ze sklizně 2007 a White Russian zkouším letos poprvé. Světla nepřidávám, stačí okno zatím, však ono jen týden potrvá než vše naklíčí.
Ano, ale to ze ti nedozraly neni tim, ze si je zasadil moc pozde...to mozna prichazi v uvahu kdyby to bylo extra pozde, coz nebylo...zalezi na periode slunka!...to ze si vysadil takto brzo vesti jen macate kere a dle me i vetsi sanci na herma ci samce!..nevim je to na tobe!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Původní příspěvek od hard110 ty už si pekne začal ja davam akurat kličiť tie semena od teba tak som moc zvedavy.
ozaj da sa MK pestovať v kibloch ma niekto skusenosti?
určitě to jde, jen si dej pozor ať máš ve dně díry na odvod přebytečné vody a pravidelně kytky zalévej cca každé 3-4 dny a mezitím nech povrch proschnout.
22.4.2009
Dnes šla první polovina kytek ven. Master Kush na své obvyklé místo a ještě jedno nové v počtu 5 a 6ks. a G.W.S. na nové místo u vody v počtu 10ks.
24.4.2009
Holands Hope je taktéž venku na dříve ověřeném plácku v počtu 10ks
28.4.2009
White Russian přesazeno do větších květináčků
17.5.2009
foto: White Russian 6ks z toho jsem nechal jednoho samce na seminka
22.5.2009
Holands Hope, prosekáno okolí políška od kopřiv, 9 samic jeden samec, výška zatím kolem 30cm