Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » http://www.everyonedoesit.co.uk
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
kraken
Nový Člen

Karma uživatele kraken - 80% Pěstitelská

http://www.everyonedoesit.co.uk Příspěvek č. 1

mate nějáký skušenosti stouhle strankou ?http://www.everyonedoesit.co.uk

Old Post 30-11-2008 v 20:52 PM
kraken je offline   Profil uživatele kraken   Find more posts by kraken   Foto galerie člena kraken   Click here to Send kraken a Private Message   Add kraken to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
j.o.
Nový Člen

Karma uživatele j.o. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

několikrát jsem od nich už objednával a vše proběhlo bleskově. jakmile mi poslali mail že vyexpedovali balík, tak do týdne jsem ho měl na poště. Ještě jednou podotýkám na poště, ne jako balík od SensiSeeds, který mi TNTčko narvalo do schránky, aniž by se tam vešel.
Semínka vždy max. spokojenost, občas pošlou dárek jako fajfku apod.

Old Post 15-12-2008 v 19:04 PM
j.o. je offline   Profil uživatele j.o.   Find more posts by j.o.   Foto galerie člena j.o.   Click here to Send j.o. a Private Message   Add j.o. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

objednával sem do nich teď a za 8 dní to bylo doma... žádnej problém s nima

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 17-12-2008 v 13:02 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

ted sem od nich obednaval seeds sk#1, za 2 dny jsem to mel(bydlim v uk), jeste pridali jako bonus seeds swiss mix, takze naprosta spokojenost. jen jim bohuzel zrovna nefunguje forum...

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Old Post 03-02-2009 v 22:26 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

http://www.dope-seeds.com su tiez v pohode. za tyzden som to mal

Old Post 04-02-2009 v 11:31 AM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
qilonet
Stálý Člen

Karma uživatele qilonet - 83% PěstitelskáKarma uživatele qilonet - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

reklama,smazat

Old Post 09-02-2009 v 12:21 PM
qilonet je offline   Profil uživatele qilonet   Find more posts by qilonet   Foto galerie člena qilonet   Click here to Send qilonet a Private Message   Add qilonet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SKUNK211
Stálý Člen

Karma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

objednaval som od nich semena Sweet Tooth a odo dna ako mi poslali mail ze to posielaju tak som to mal tez tak za tyzden doma a vsetko v najlepsom poriadku -......

ONLY NATURAL
Outdoor 2009
Outdoor 2010
Outdoor 2011
Outdoor 2012

Old Post 19-02-2009 v 04:57 AM
SKUNK211 je offline   Profil uživatele SKUNK211   Find more posts by SKUNK211   Foto galerie člena SKUNK211   Click here to Send SKUNK211 a Private Message   Add SKUNK211 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás