Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže..já docela hodně moc píšu anebo si jen tak čmárám, ale docela by mě zajímalo, co jste schopni napsat při zhulenosti i bez ní? Většinou to bejvaj zajímavý čteníčka..takže jestli něco máte, hoďte to sem ...
V očích slzy a ve tváři smích,
jen kouká kolem a všechny zdraví.
Podává ruku nepříteli, prostě všem.
Přetvařuje se a hodně se snaží,
o Vánocích ji musí mít přece každý rád.
Někam pryč běží a pláče,
na posteli usíná,...schoulená do klubíčka.
Nemůže už dá, na všechny se lživě smát.
Proč je to takový,
proč sama a dobrovolně přetvařuje se,
proč všichni kolem dělaj jakože nic?
Tenhle den stejně zas brzo skončí a všechno bude pryč..
Lidi si slibujou sliby, slibujou snad i někdy chyby, slibujou že díky,
však nesplní to většinou nikdy...
V posledních dvou letech vyšlo najevo, že ze cena krůtiho masa na burze diametrálně klesla, z čehož by se dalo usuzovat, že se krůty v běžném lese vyskytují v hojnějším počtu, než tomu bylo v předešlých letech. Ekosystém lesa je proto paradoxně ohrožen nemenší měrou než tomu bylo v minulosti.
(odpověď na sms: jakej má vliv krutí maso na ekosystém lesa )
Původní příspěvek od crackonos Já mám tendenci spíš přemýšlet a psát mě ve zhuleném stavu celkem baví, takže tady něco ode mě.........
Dost dobrý !!! Jinak já si vždycky zapisuju věci do telefonu ale pokaždý když vykidnu tak ráno mám telefon prázdnej...... nikdy jsem nepátral po důvodu, ale smíchu bylo vždycky dost...
na toto sem před chvílí narazil, není to z mé hlavy ale docela mě to pobavilo..
Máma má mísu.
Táta má trávu.
Ségra má krámy.
Táta balí jointa.
Máma mele maso.
Táta mele kraviny.
Máma bije tátu.
Děda píchá ségru.
Ségra bere roha.
Brácha bere hero.
Toto nebol konec vtipu..................................................................................................ale koniec.......................vtipu.
Kebyze bereme tuto vzorku od 0 do 10..............tak tato vzorka..................................pchhh..........................................................................No nema konkurenta.
Původní příspěvek od Sekwoj na toto sem před chvílí narazil, není to z mé hlavy ale docela mě to pobavilo..
Máma má mísu.
Táta má trávu.
Ségra má krámy.
Táta balí jointa.
Máma mele maso.
Táta mele kraviny.
Máma bije tátu.
Děda píchá ségru.
Ségra bere roha.
Brácha bere hero.
U kina se dítě smálo, z plna hrdla hulilo, bodejž bys ty cikáně, aspon dva dny nežralo. V poledne v tom okamžení příde táta z hospody a mě volaj policajti, tebe hledaj, smažko, ty!..O berličce oči rudé, hlas zhulence podoba,..
semtam tiez daco napisem, vacsinou v english ale hodim sem urivok z jednej skladby od 3 sestry (sorac za gram. chyby)
z ústavu mě pustili, jdu rovnou na Kovárnu
jako vždycky patnáct piv a vracím se až k ránu
máma brečí ve dveřích ze uz zase piju
táta balit pomáhá ja na balkóně bliju