Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osobně nemám zkušenost ani s jednou odrůdou ale z doslechu top44 za moc nestojí, ale nechci zavádět nějaký demagogie. Na G se nejede, posledná dobou jsem s ní ani neviděl pořádnej report, to samý asi i s ak48čkou, nebo jsem přehlídnul? Mrkni po bazaru, lidi nabízej docela slušný nenáročný modely...třeba takocej chronik nebo NL...toho bych se v tvým případě nebál...měj se
No já viděl top a vypadal luxusne nevim kde tany na groweru,mrkni tady je toho hodne...Ale AK-48 je taky fajne...Ještě řekni jaké máš rozměry skříně pže top 44 je spíše indika a akčko je spíše sativa!
Radil bych také chronik, mazar, ppp...je toho dost, ale musíš se trošku snažit a hlavně se starat.....-) nebo zkus bílé odrůdy-WW, GWS, WR...na výběr je toho dost a dost, držím palce a pak dej vědět, co sis nakonec vybral...
kamarád jel před rokem dvě odrůdy,,,,top44 a chronic.....
400w in,,out,,i skleník a z toho co jsem viděl
rázně tvrdím že top44 se nezavděčí.....
chronic mu všude rostl a kvetl přímo bombasticky,
ale top44 měla mizernej výnos a kvalita materiálu taky mizérie....
samozřejmě mohl mít prostě jen smůlu na genetiku
ale vzhledem k tomu že top44 jel in několikrát a nikdy
to nebylo dobrý(high solidní,ale co z toho když jsou to košťata)
radím pročíst si G a věřím že najdeš spousty daleko vhodnějších modelů
a pokud tohle čte někdo komu top44 udělala radost....
šup sem s odkazem
krásný den
2 zlosin : mam 3 topky na balkone letos, předně musim říct že tu na G je to opravdu velice neoblíbený model, měl sem z toho strach že budu pěstovat koštata ale musim uznat že to byly zbytečný strachy. Zatim to vypadá nádherně a voní jako jahody, každej den u nich prosedim minimálně hoďku :-)
Známej měl 9 klonů (od stejnýho matkářě) po 250w a jako taky to nebylo špatný, paličky byli sice řidčí ale skuřovadlo dobrý
na fotce je palička z balkonu, až je sklidim tak sem ještě hodim par fotek nebo dělam dodatečnej trýd.. pěstu zdar
Zdarec, já mám feno Top 44,které je suprmegagigaparádnískfjelébrko jak cip! jedu jej zrovna out i in ( fota z in sem dám až bude před kosou - esli bude čas teda :-) )
Držíme jej střídavě s několika spolugrowery z různých konců naší vlasti (vždy když někdo posere matku,dostane řez na novou) mydlíme to takto už pár let a furt si pro ni najdem místo) mám z ní i osivo z outdooru z loňska ( borec ode mě bral semena pod lampu a vyselektil taky parádu...)....Sleduj můj letošní trýd f outdoorgalerce je tam vyfocená už sklizená ze zatemňovačky a další fota budou následovat během podzima...letos zase jede jak vzteklá bestia jedna