Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,
chtel bych se zeptat na vas nazormyslite, ze je mozny v taklhe maly skrini(viz thread) odvetrat 250w. Kouknete na nakres. Cooltube by byla pres celou siri skrine
Hm, tož asi jo ..ale je to strašně malý, když vezmeš CT(10-15cm) + květináče(min. 10cm) tak ti zbyde nějakých 45cm ... tak to budeš buď muset stříhat jak o život nebo nevím
A jak budeš řešit vlhkost ? Zvlhčovačka se ti tam asi nevleze
A mokrou hadru na CT asi taky nebudeš dávat
Damien a do_0b: no skoda prace urcite ne o praci vubec nejde.praci si s tim klidne dam,kdyz to pujde odvetrat. Nakonec jsem se rozhodl, ze tam dam 250w Gib flower spectre.Ptal jsem na to i v jahode v growshopu a shodli jsme se na 250w. mate s tim nekdo zkusenosti s takhle malou skrinkou
MEL JSEM NA CHLUP STEJNOU SKRINKU, MOZNA O 10 CM VYSSI, narval jsem tam taky 250 W a nemel jsem ani CT a slo to krasne, kytky pak mely obrosvky palice kdyz mely takhel hafo svetla...di do toho