Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj groweri, mam letos na balkone nekolik kyticek a na vsech se najednou zacali objevovat tmavy skvrny a zloutnou, ve faqu sem nasel ze by to mohlo bejt bud prehnojeni nebo nedostatek manganu,takze nevim jak se mam rozhodnout, prestat hnojit nebo naopak prihnojit? mate s tim nekdo zkusenost?mam pocit ze to prece jenom vypada nejak jinak nez na tech fotkach,diky..
čus měl jsem to na kytce taky a určitě jsem ji nepřehnojil.Už se to neobjevuje.Dělalo to na slabších listech (žlutších) .Nějak jsem to neřešil udělalo to pár lístů a potom dobré.
ja to mam tak ze mi to tu kytku zacina asi docela zabijet, mam to na hodne listech a zhorsuje se to, dneska rano sem na to kouknul a mam pocit ze toho je zase vic nez vcera..
prelity by snad bejt nemely,nevim, ja bych se klonil k tomu ze to je prehnojeny protoze se mi to zacalo dit na vsech kytkach najednou, na nekterejch vic a na nekterech min...
No nevim nevim .vyzera to divne riadne teda podla mna pozor na to hnojenie podla mna tiez prehnojene...ALe nevim asik to mas v kvetinaci a celkom malom no okolo 10 az 15 lPredpokladam a to prehnojenie tam sa tazko odburana ....ale urcite zastavim a preliat cistou vodou.:Napis cim si hnojil a kolko no................mozno pomoze....