Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak mě napadlo, že jestli někoho napadlo při zhulení něco nakreslit, namalovat, prostě vytvořit něco uměleckýho. já jsem se pokusil a doufám že se nikdo nebude zlobit, když tady ź tý galerie udělám galerii
kdo pozná vo co de, má karmu
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Ale ja vidim jak je na vojne a nad nim leti kachny na jare.
A zrejme bude uz? nebo jeste ve vojenskym a bude na ceste domu. Na vojne uz ma 1/5 casu za sebou....cozzz bude asi po vycviku( a to je velka jizda domu)....a navic je to CZ(civil zima)
Jo a jeste bude muset domu stopovat...(to jsou ty cmouhy mavajici ruky vpravo)
já si myslím že je jedno co to je, ale hlavně to značí o tom že jsi byl fakt kurevsky zhulenej, takhle v raši jsem ještě nebyl že bych takhle čmáral to mě napadne jen jediná kresba pořádny brko v ustech mě (afromana)
Al-ban ma karmu, protoze to uhadl, ackoliv ME to doslo az potom co jsem si to procetl teprve az potom me doslo, ze ty kachny a Jurij bude neco jako moje napln zivota zajimavy co vyplave napovrch. taky karmu dostane Tim a dr. Smokalot, protoze jsem se dost zasmal - vic nez kdyz jsem to kreslil. a zas tak dobrej model to ani nebyl, nejakej outdoor, nechci videt co se mnou udela ten holandskej skenk co mam slibenej mimochodem by to nemelo byt iglu ale domoroda chyse a mrakodrapy a ta dira do ledu heliport. jo ta kachna ,a sluchatka, protoze puvodne to mela byt zluta ponorka (poslouchal jsem bítlsáckej revolver a ten Jurij mel byt potapec. no nic, diky za rozbor a poslete neco svyho, kdyztak
to drinker hulič: nebudu ti lhát, je to pěkná sračka.
to já mám něco lepšího:
Za tenhle "obrázek" může trochu haše. Byl jsem v Anglii, tak jsme tam něco pokoupili. Je v něm cosi skryto! Jsem zvědavej, jestli na to někdo příde. Dělal jsem se s tím pěkně dlouho, je to poctivý, propiskou.
Kreslil jsem to s adresou pro kámoše, tak jsem to cenzuroval.
A ted smě kamarádíčku nasral ja si dam tu praci že lustim co to je. Přišel jsem na to( jedNA z tech vecí co jsem psal to prokazatelne je) a Ty Kamaradíčku se ma mě vyseres
ps: o tu karmu mi nejde--- chci jen trochu uznání----((
zdravíčko no Mufe tak tohle bych typoval na nějaký náhrdelník pro Terezu /sem trochu pohulil,tak se nediv jestli píšu nesmysly,/a proč Tereza?no já si všiml že na jednom z ,,řetízků,,je nápis AZER a nějak mi to nešlo dohromady a tak jsem to zkusil naopak no a po přidání TE a přečtení obráceně mi vyšlo Tereza hmmmm tak nevím
tak koblihu... tys to rozluštil!
Ale né úplně. Tereza tam je, zkus si to doma zvětšit. Ale náhrdelník to neni. Abych nekecal tak ten hlavní motiv neni nic. Když budeš hledat dál, tak mě tam najdeš. A jí taky.
jjja: uz jsem to napravil, jenze ja puvodne vubec nepochopil, co si tim myslel? C zbrouseny o papir? me plno veci nedochazi... az vysvetlis a zduvodnis, uznani uz bude kolovat vsude okolo... cmaranici neberu
to Muf: Jo jo, Picasovi se taky smali...
to Muf again: pamatka Tereze na vylet do Azerbajdzanu? schody do sklepa? Mysticke misto starych keltu?
to jjja: to je vysoce umelecky dilo, ty antikulturisto! to neni jen to co zbylo z tuzky (btw tvrdost cislo 3, to su machr, co?) a ze z toho moc nezbylo! jestli sem to teda spravne pochopil! ja nerikam ze je to primo do Louvru, ale do Narodniho urcite
Omyl Tvrdost je č.1 a hustota 2,2 intelektuale. ne tO z ty tuhy (zbytek) když to vezmes do dusledku tak to vlastně nic jinýho neni. Ale jinka k tomu mam takovou nákou uctu Já zas píšu básnicky. možná jí sem někdy dam
jjja: Urcite posli, uz na to existuje par temat, jedno sem zalozil i ja, jmenuje se Co jste schopni napsat In high. kdyz ho ozivis nejakym peknym spletencem slov, urcite se to oceni
p.s ja na chemii nikdy nebyl