Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to by bylo mrzute .. snad jde hlavne o preventivni informaci .. nevim kdy, ted nekdy jsem videl ze za to odsoudily nejakou starsi pani, byla myslim ve zpravach, za masti a dve kila travy dostala podminku ..
Původní příspěvek od mettatron to by bylo mrzute .. snad jde hlavne o preventivni informaci .. nevim kdy, ted nekdy jsem videl ze za to odsoudily nejakou starsi pani, byla myslim ve zpravach, za masti a dve kila travy dostala podminku ..
pry ta starsi pani kryla sveho vnuka.. 2kg sucheho a kytky ve skleniku pestovany velmi profesionalnim zpusobem na to, jak ta pani byla stara..
na mladeho nic nenasli, tak potrestali ji http://www.novinky.cz/clanek/131921...ila-konopi.html
Jedubabka:
Ty jo!! zrovna nedávno jsem na ní (a na snarka) myslel, po pravdě řečeno jsem moc nevěřil, že se snarkovi bude chtít splnit své ve víru emocí dané slovo.. takže smekám klobouk, respekt a hned mu běžím poděkovat káčkem..
edit:
jo a málem bych zapomněl - nevěřím, že to dojde tak daleko, aby tetka bushka odsrala stupiditu tohohle systému. Přeju hodně sil a štěstí.. Bushko, máš mojí podporu..
článek není špatný
ale to, že se budu někde registrovat?
Nehledě na to , že můj lékař mi konopí nepředepíše..
Netrpím zeleným zákalem, ani nemám ekzém natož abych potřeboval dávat konopné listy do koupelí...Přesto chci pěstovat akouřit trávu..
Podepsal jsem tu petici už dřív, ale je potřeba dekriminalizovat pěstování konopí úplně...
To je jako , kdyby chmel se mohl pěstovat, jen když máš problémy se spánkem.
To nesmyslné stíhání tety Bushky je projevem arogance moci. A do Tábora na ten soud bych zajel, takže dej vědět teto. Přijedu Tě podpořit.
papajo, nepodléhej panice a buď rád, že jsi zdravý!
ten náš návrh je doplněk k trestnímu zákoníku, který je právě v těchto týdnech schvalovaný ve sněmovně a který už obsahuje tzv. obecnou dekriminalizaci měkkých drog - konopí a lysohlávek - pro vlastní spotřebu. podle současného návrhu by to mělo znamenat, že každý dospělý občan by si mohl vypěstovat až 3 samičí rostliny konopí a 25 lysohlávek, aniž by to bylo považované za trestný čin. ale pořád by se to mohlo postihnout pokutou od obecního úřadu (mohlo, ale nemuselo!).
u dekriminalizace pro léčebné účely jde o to, že jen tři kytky pro mnoho pacientů na rok nestačí - zvlášť když si je pěstují v květináčích za okny. proto náš návrh počítá s větším množstvím a aby se zajistila kontrola kvuli možnosti zneužití mafií, tak je tam ta registrace na ministerstvu zdravotnictví. ale toto vše se týká pouze těch, kteří by si chtěli pěstovat konopí pro léčebné účely, pro ty ostatní platí ta obecná dekriminalizace pro vlastní spotřebu výše.
Kde vzal člověk v sobě tu aroganci zakazovat rostlinám růst?
jo ale mě taky nestačí tři kytky....natož aby mě dávaly nějakou pokutu myslím, že mi rozumíš Bushko
v tom článku legalizace.cz píšeš o jednom hodným a jednom zlým policistovi
to je klasika takhle přesně vystupujou-myslím, že takhle se domluví a rozdělí se role...
jestli chcete pro mě a další lidi, co se léčí konopím něco udělat, tak podepište tu naši petici na www.konopijelek.cz
a udělejte jí reklamu, ať se tam sejde co nejvíc podpisů. možná už koncem června bude 2. čtení trestního zákoníku, kterého se náš návrh týká.
a přijďte k soudu to tábora, až budu mít stání. čekám teď na datum, dám pak vědět.
Zajímavej článek a i když jsem samozřejmě pro úplnou dekriminalizaci a mám to štěstí, že marihuanu nepotřebuju kvůli zdravotnímu stavu, tak dekriminalizace pro léčebné účely považuju za naprostou prioritu a samozřejmost v každém rozumnými lidmi řízeném státě!
Do Tábora to mám kousek, takže pokud nebudu muset zrovna zůstat v Brně, tak určitě přijedu.
(konopijelek muj podpis obrzelo hned po zahajeni cinnosti)
Přeju hodně štěstí při soudním líčení a stále věřím, že pravda vítězí, naštěstí máme v naší republice dost inteligentních soudců, bohužel ale také hodně poručíků, kteří si potřebují nahonit nějaké to ego
Doufám, že to dobře dopadne a držím palce
Myslím, že už bylo dost hudebních happeningů typu GMM, měli bysme demonstrovat pořádně, před úřadem vlády, furt...
Tak jsem dočetl.. je mi z toho smutno, těžko, ouzko u srdce. Konopijelek je si zaslouží podporu široké veřejnosti, lidé by neměli zavírat oči - sami tuto bylinu mohou jednou potřebovat.
Držím palce a přeju hodně štěstí teto Bushko, jak se tady objeví datum budu se snažit si opatřit volno a dorazit, i když to nemám do Tábora zrovna nejblíž.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
To to je fakt velice smutný v jakým světě to žijem. Připadá mi to až neskutečný, ale je to tak. Jakým právem mi někdo může mluvit do toho co si doma smím a nesmím zasadit??? Jakou rostlinu smím doma pěstovat pro svou vlastní spotřebu??? Vždyť je to rostlinka, přírodní produkt, žádná uměle vyrobená droga. Jakým právem mi vůbec někdo může nařizovat co smím doma ve svým soukromí skonzumovat??? Co si smím doma zakouřit, nebo napiplat na sebe v případě tý mastičky??? I kdybych do sebe nasoukala třeba jedno velký hovno, může to být všem jedno, vždyť je to jen a jen moje tělo, je to jen moje věc, když nikde marihuanu dál nešířím neprodávám, nikoho tím ani neomezuji, nikomu neubližuji, tak proč by někdo měl omezovat mě? Jakým právem může vláda takhle omezovat člověka???
Tohle by si lidé neměli nechat líbit!!!