Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawim.. Jedna se o 3xhindukushe a 1xskunka.. Lecil jsem je po brutalnim napadeni sviluskama, bohuzel z teto doby nemam fotky.. Leceni probihalo tak, udelal jsem si ramecek, kterej obalil folii, tak ze mi vzniknul takovem mensi parnicek a pridal jsem k nim zvlhcovac.. Prezivaly holky moje skoro dva mesice a nevyhodil jsem je, nakonec z nich mam tohle .. po sviluskach mensi stopy, ale uz je nenecham rozject (svilusky), napadenej list okamzite pryc...
Rust: cca 70 dni (250W,400W)
Kwet: okolo 30teho dne (400W)
Do konce jim zbyva pouhych 8 dni (mozna trosku dni nawic).. Zitra nasadim Final solution a pak uz jenom cista voda a v prubehu ocisty prostrihani veskerych listu..
Dnes maji 53 den kwetu..
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.