Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nasel jsem dobry mista na out, ale je tam strasne jilovita puda. Kdyz tam kytkam do zacatku dam nejaky substrat, vyrovnaji se pozdeji s jilovitou pudou?
jenze moje mistecko je tezce dosazitelny, autem neni sance, a kdyz vykopu takovyhle diry tak pro jednu kytku to bude kolem 10l hliny a pro vsech 7 kytek by to bylo 70l hliny a to se mi na zadech nechce moc tahat...
bohužel hlínu jinoujá to mám zas v lese,10cm kyselá černá půda(jehličí atd...) a potom pískovec,nebyl sem línej a tu půdu sem si tam na zádech donosil.Co bych pro to kýtí neuděl
no čim víc chceš mít větší urodu tim víc budeš muset máknout...ale každá kapka potu se ti odmění kapkou THC
ale jinak určitě něco navez...neni problém že by se to s tou jílovitou pudou nevyrovnalo...prostě ti to neporoste. Pokud tam nedáš ani trošku hlíny tak je to škoda místa
Kamarade...to je tezka vec..staci skuzna do zeme 20x20x40cm do hloubky krasne si pohrat se substratem a ta kiti si bal udělá v tomto a ty výživové korinky (ty dlouhy-az dva metry) si zapusti i do toho jilu..no problem a tam neco uz pod tim bude urodnejsiho
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
na ilovitu podu zabudni.. sprav ako vacsina hovori, vykop jamu hlboku aspon 30cm a navoz hlinu.. ja som sa tiez statocne navozil s hlinou na zadech a to mam 8 rastlin.. ale predsa pre tu urodu ti to stoji.. alebo ak sa chces menej narobit a si kuze lina zasad to do kvetinacov..
Původní příspěvek od Dr. X jenze moje mistecko je tezce dosazitelny, autem neni sance, a kdyz vykopu takovyhle diry tak pro jednu kytku to bude kolem 10l hliny a pro vsech 7 kytek by to bylo 70l hliny a to se mi na zadech nechce moc tahat...
Vis co nenos tam zadnu zem, ved 70 litru je i tak jen pro max 2 kytky a to je kurva tezky odnist na misto 70 litru zeme..to je to najdulezitejsi pri pestovani ven...lidi sa proberte uz kousek
jak již psal tak je to misto těžce dosažitelne!!
už vidím jak nenapadně jede s kolečkem
nebo karou plnou hlíny,-))) LOL,muže to mít daleko
od baraku a jine ,ploty,pole stromy ,atd.........
a chtěl poradit a ne zbu¨znit!!!
je tu novej !!!na shulenou!
Původní příspěvek od brávooo jak již psal tak je to misto těžce dosažitelne!!
už vidím jak nenapadně jede s kolečkem
nebo karou plnou hlíny,-))) LOL,muže to mít daleko
od baraku a jine ,ploty,pole stromy ,atd.........
a chtěl poradit a ne zbu¨znit!!!
je tu novej !!!na shulenou!
Tazko dosazitelne ? a co si myslis ze ostatni to nemaj ?
a je problem tam donist na kytku 30- 50 litru zeme..ja to nosil i 10 km pesky, kazde jaro i 10 krat a tu jsem. Co tak pouzit krosnu a jedno vreco do ruky? Tenhle rok sem se taky dost natahal ze zeminou a aka je uz len prekazka take stromy, polia??? ( Nanosil jsem do kupy cca 500 lirtu zeme ) cez lesy, luky polia a poriadne kroviska
Zem je nejdulezitejsi pri pesteni venku takisto ako flek