Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Výměna názorů - plodnost, nervový systém, vliv na plod
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od ona
jedu
Marihuana podle více studií mění strukturálně části mozku. Je jich mrťos, naprosto blbe, ale i dobre zpracovane a kontrolovane. kazdopadne, strukturalni zmeny mozku pod vlivem uzivani marihuany prokazany byly. Jen namatkou.
http://www.haworthpress.com/store/A...X2P46KP1&ID=631
http://www.sciencedirect.com/scienc...6cb9bcae4cfd0ce
http://www.drogy-info.cz/index.php/...e_zmeny_v_mozku

A v těch dis a dys mas neporadek i ty. Napsala sem to do toho treadu
przneni cestiny, tak to frknu i sem.

dys - obecne znamena porucha funkce (dyskineze, dysartrie..), pokud funce chybi uplne, pouziva se predpona a (apraxie, anestezie...) a dis znamena rozdeleni nebo rozpojeni ( diskonekční hemisferální syndrom, disociace...).Disfunce s mekkym se muze pouzit taky, ve smyslu protichudnych cinnosti nejakeho systemu
toz tak


ad strukturální změny - děkuju moc, mrknu

ad dis- a dys- - já soudím podle slovníků cizích slov (třeba http://slovnik-cizich-slov.abz.cz) a debat s lékař(kam)i, kdy mi vysvětlovali(-y), že disfunkce dýchání je docela velkej průser, neb dis- znamená nefunkčnost. Jo, souhlasím, že di-, dis- >> předpona mající význam 1. dvakrát; 2. roz-, naskrz, napříč;, ale Slovo: disfunkce Význam: nefunkčnost, neúčelnost. Tak teď nevím .

edit: děkuju za odkazy, vidím, že mám hodně zastaralý informace . Omlouvám se a díky, teď už vím, co hledat.

Old Post 08-05-2008 v 23:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 171 

Příspěvek č. 18

hej jo mas recht

Old Post 08-05-2008 v 23:57 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od MadEGGA)
2jedule: pane boze ja sem se bavil o zmenach v nervove strukture pri vyvijeni plodu!!! navic jak vidis tak to zpusobuje aj u vivinutych.. ikdyz si myslim, ze ne tak rapidne.. Vsak se na to sviho neurologa zeptej,. jak by na tom bylo dite, jehoz matka by v tehotenstvi hulila.. schvalne sem vzedavej, jestli po me (nebo spis po nem) zase budes chtet nejaky informace z netu..

Vím, žes mluvil o změnách v mozku vyvíjejícího se plodu - já jsem si myslela, že kdyby se v jakémkoli věku člověka objevily strukturální změny v mozku, nebyla by nikde na relevantních zdrojích (třeba drogy-info) tvrzení, že žádné strukturální změny nejsou.
Čeho jsem si nevšimla, je, že jsem s aktuálností mně známých informací hodně na štíru . Omlouvám se .

citace:

a kurna ja nevim, mam poicit ze svima prispevkama navazuju na diskuzi, ale bud mi to vubec nejde, nebo jedule a radoslav vypadavaj z kontextu.. :/

Jo, vypadla jsem z kontextu, mám velkou díru v informacích . Máš naprostou pravdu .

citace:

Jo a jeste bych ti chtel jedule, jesi te to zajima tak moc a chces si o tom neco precist, tak si to zkus najit sama. Zrovna 2x se mi nece hledat po netu tuny clanku jenom proto, abych dokazal par lidem, ze jsem si to nevymyslel

Teď už vím, co hledat.

Old Post 09-05-2008 v 00:28 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Registrován: Feb 2002
Příspěvků: 384  

Příspěvek č. 20

Koukám, že se Jedule nechala přesvědčit, ale u mě se vám to zatím teda nepovedlo.

Ještě jste mi tu nikdo nepředložil srovnání mezi požíváním marihuany, alkoholu a cigaret v těhotenství. Jak jsem již psal, je asi všem jasný, že požívání těchto látek v těhotenství je maximálně nezodpovědné.

Pokud něco tvrdíte, tak by jste neměli být líní a předhodit důkaz a ne se vymlouvat, že se vám to nechce hledat.

Jinak si zatím stojím za svým. Dle mého soudu by alkohol nadělal mnohem větší škody na plodu než zmiňovaná marihuana, proto nechápu, proč ji někdo tak nadnáší.

Edit: ad třetí příspěvek od ona. Kdo mě ujistí v tom, že lidi, u kterých je pravděpodobný vznik schizofrenie, by onou nemocí netrpěli v pozdějším věku i bez užívání marihuany? A opět, kdo mě předloží srovnání se spouštěcími stimuly u alkoholu a u cigaret?

Opravdu mě rozčiluje takovéto "špinění" marihuany. Pokud se chcete něčím zabývat, zabývejte se tím komplexně a ne že budete vytrhávat věci z kontextu a vykládat, že něco je špatný a nad dalšími špatnými věcmi jen tak mávnout rukou.

Nikoho nepřesvědčuju, že má brát marihuanu, ani neříkám, že je nějak extra zdravá, ale taky vím, že kdyby se k této droze lidi uchylovali více než k alkoholu a tvrdým drogám, dalo by se to považovat za úspěch, ale to asi ještě dlouho potrvá, než si to lidi uvědomí.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W


Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Naposledy upravil Radoslav 09-05-2008 v 06:29 AM

Old Post 09-05-2008 v 06:09 AM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ona
Stálý Člen

Karma uživatele ona - 0% PěstitelskáKarma uživatele ona - 0% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 80 

Příspěvek č. 21

Radoslav:
nechapu, proc by ti mel nekdo neco predkladat. marihuana v urcitych davkach proste skodi. tecka. co chces srovnavat? co je horsi?- otrava olovem nebo arsenem? alkohol nebo huleni v tehotenstvi? nonsens
k ty schizofrenii, musel by sis najit, pripadne zaplatit puvodni studii, abys videl, jak se to dela, kolik lidi sledovali, jakou meli kontrolni skupinu atd, a jestli je tedy studie relevantni.
tim svojim provolanim o komplexnosti by ses mel ridit predevsim ty. jak ty muzes vedet, ze kdyby lidi vic uzivali travu nez alkohol, byli by na tom lip? jen tvoje domenka, tak nez zacnes poucovat ostatni, jak argumentovat, vyndej si tu kladu z voka.


pro jedu: dysfunkce plic nebo treba ritniho sverace se opravdu pise s ypsilonem. (dysfunkce plic je hodne obecny pojem, ale neznamena nefunkcnost, to by se spis pouzilo slovo apnoe - zastava dechu) v medicine jsem slovo disfunkce nikdy nevidela. koukala sem i do lekarskeho slovniku a neni tam. pouze s tvrdym. tak az priste uvidis v nejake zprave disfunkci, tak to cervene zaskrtni jako hrubku. a neplat cely poplatek. za 30 kc by mohl doktor psat zpravy bez hrubic.

Old Post 09-05-2008 v 10:11 AM
ona je offline   Profil uživatele ona   Find more posts by ona   Foto galerie člena ona   Click here to Send ona a Private Message   Add ona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Registrován: Feb 2002
Příspěvků: 384  

Příspěvek č. 22

2ona: jestli někdo někoho poučuje, tak jsi to především ty. Nemusíš nikomu nic předkládat, jen jsem myslel, že pro svá tvrzení máš nějakou oporu. To že škodí ví každej, ty tečko.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W


Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 09-05-2008 v 12:26 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 171 

Příspěvek č. 23

2ona: plne souhlasim i s tvim prispevkem na adresu radoslava..

2radoslav: alkohol pusobi na plod tak, ze pri pravidelne nadmerne konzumaci.. mluvim li o alkoholicich, se vyskituje jisty sindrom, ktery vede k deformacim a dalsim postizenim ruznych casti tela. U marihuany je to podobne.. akorad sem nenasel jak to vipada, ale vsude je mnoho zminek o poskozeni mozku pri vyvoji, ktera ktere byvaji casto zakladem nejake vazne dusevni choroby.. v tomhle pripade vsak nelecitelne, pac je to dany fyzickymi zmenami v mozku a ne jenom zmenou chemismu.

Jo a jinak, nikdo znas nema povinnost tady delat prednasky neinformovanym lidem, kteri si mysli ze je zeme placata. Jako sorry, ale fakt se mi nechce nikomu nic dokazovat, to si rtadeji udelam nad tvuj nick jeden velkej otaznik a budu tze brat hodne s nadhledem, nez abych ztravil buh vi jak dlouho hledanim informaci pro cloveka, kterej pak stejne rekne, ze tomu ti lidi nerozumi a kdesi cosi.

A dale nikdo tu marihuanu nepospinuje, akorad uvadi veci na pravou miru. Proste sou fakta ktery nezmenis, at se ti ta vec libi sebevic. Je to lek jako kterejkoliv jinej a jeho zneuzivani ma urcite negativni vlivy.. s tim proste nic nenadelas, at se ti to libi, nebo ne.

Old Post 09-05-2008 v 12:33 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Registrován: Feb 2002
Příspěvků: 384  

Příspěvek č. 24

Vy asi neumíte číst. Já jsem někde psal, že marihuana neškodí? Myslím, že ani v jednom příspěvku jsem nic takovýho nenapsal. Nenosím růžový brýle, ale nebudu nosit ani černý, když to není potřeba. Chtěl jsem jenom aby když tady někdo něco tvrdí aby to podložil nějakým důkazem. Když toho tolik víte a tolik jste toho přečetli, neměl by být pro vás až takový problém něco předložit. Takhle mi nezbývá než o vaší důvěryhodnosti pochybovat. Já tady na rozdíl od vás nikoho nepřesvědčuju, to jste zřejmě jen špatně pochopily. Přesvědčujete tu vy dva a nemáte k tomu žádnej podklad.

Prostě vaše plácání nemá o nic větší hodnotu než to moje.

Edit: 2 ona a madega. Co vy dva tady vůbec děláte? V galerce nemáte ani rostlinku a cpete nám tu škodlivost marihuany do hlavy. Závěr nechť si o vás udělá každý sám, ale podle mě jste tu buď omylem nebo fízlujete.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W


Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Naposledy upravil Radoslav 10-05-2008 v 06:20 AM

Old Post 10-05-2008 v 06:12 AM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od MadEGGA)
2radoslav: tak asi jeste nehulijou tak dlouho, aby to melo dopad na jejich potenci.


a po kolika letech to začne mít ten dopad?

hulím od vojny,tenkrát mi bylo 19.Dnes je mi přes 30 a poslední roky hulím( co pěstuju) pravidelně-denně.
Ale hlavně mám kupu krásných,zdravých,chytrých dětí.......a vůbec,jestli má nějaká ženská problémy se zapadnutím,pusťte mě na ni,já ji oplodním musíme si pomáhat

suport Radoslav,budou to nějací náboženští radikálové.Madegga už perlil v ,,užívání trávy v těhotenství,,

Old Post 10-05-2008 v 07:59 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ona
Stálý Člen

Karma uživatele ona - 0% PěstitelskáKarma uživatele ona - 0% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 80 

Příspěvek č. 26

xerthon
poskozeni spermii:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/3186686.stm

vic ti nenapisu, nemam cas, musim na sluzebnu podat hlaseni a pak jit do kostela udat par babek. buh a henryk lahola s tebou

Naposledy upravil ona 10-05-2008 v 12:27 PM

Old Post 10-05-2008 v 10:37 AM
ona je offline   Profil uživatele ona   Find more posts by ona   Foto galerie člena ona   Click here to Send ona a Private Message   Add ona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 171 

Příspěvek č. 27

2radoslav: ty ses asi nemalej schizar prej ze tu fizlujem btw navic sem si nevsiml, ze by bylo povinnosti mit nejaky fotky v profilu. pestuju jenom outdoor asi 4tym rokem a hulim asi 6tym. Jinak ja si neukladam vsechny adresy a nevypisuju si nazvy knizek ktery sem cetl jenom proto, abych se tady pak snema mohl ohanet. A znova to hledat neminim.. proste pokud te tohle tema zajima, tak cti a hledej. Ja tady nepisu veci ktery sou z moji hlavy, ale predevsim vysledky vedeckyho badani.
Jinak nikdo tu nerekl, ze si rikal ze marihuana je neskodna. Mi ti jenom vyvracime, ze hulkeni marihuany pri tehotenstvi nema vliv na plod. Mi tvrdime ze ma i v rozsahu psychiky.. ty tvrdis ze nema.. Jinak to k tomu placani: to nejsou nase teorie, ale vedecky poznatky na rozdil od tech tvich blabolu

2xerthon: mno jo, asi mas bicikovce nejak moc cili, ci co ja vim. Btw jak mas vlastne stary deti?

Old Post 10-05-2008 v 11:52 AM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Registrován: Jan 2004
Příspěvků: 688  

Příspěvek č. 28

ja osobne huleni a vsechny "spatne nezdrave veci" nakou dobu pred planovanym pocetim (jestli vubec bude planovane) vynecham. A zena urcite nebude v tehotenstvi pit, hulit a kourit taky ne (bude to nekuracka ), jelikoz z jejiho organismu se dite vyzivuje, proto je zadouci, aby byla v co nejlepsi kondici. Ja z me strany dodam kvalitni nejrychlejsi spermii a dale budu vyzivovat uz jen financne

p s y c h o 8 4

Old Post 10-05-2008 v 13:48 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Registrován: Feb 2002
Příspěvků: 384  

Příspěvek č. 29

2 madega: já jsem tady to téma nezakládal. Kdybych ho zakládal, tak bych k němu dal i zdrojové info a ne že bych se vymlouval na to že se mi to nechce hledat. Opět ti opakuju, že jsem nikde netvrdil, že marihuana je neškodná a že by bylo vhodný ji užívat v těhotenství, to jen ty se nemáš už čím ohánět. Navíc jsi na minulý stránce psal, že už nehulíš a najednou hulíš šestým rokem a to před pár příspěvkama pro tebe bylo 15 let celá věčnost. Schízař taky nejsem, jen jsem myslel, že na fóru o pěstování marihuany jsou regidtrovaní pěstitelé marihuany a ne zblblý děcka.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W


Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 10-05-2008 v 14:45 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 171 

Příspěvek č. 30

2radoslav: mel jsem pauzu asi pul roku.. mozna 3/4 ale mezi tim jsem ji parkrat porusil. Jinak nejsem decko, je mi temer 22let. Nevim kde si prisel na tech 15ct.. myslim ze sem vise maximalne psal, ze 15let ktere jsem nehulil mi prisli jako vecnost. A tema jsem nezakladal ja, to si pohrala Jedule. Takze opet kazdy z tvich prispevku ponekud zcesty

Old Post 11-05-2008 v 10:48 AM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Registrován: Mar 2007
Příspěvků: 171 

Příspěvek č. 31

2splat: nj, jenze mi se tu nebavi o vlivu na CNS dospeleho jedince, ale o vlivu na vyvoj CNS plodu.. ditete

Old Post 11-05-2008 v 12:17 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od MadEGGA)
pestuju jenom outdoor asi 4tym rokem a hulim asi 6tym.

to pak možná ty spermie na prdel mohly dostat,když hulíš od 15ti.Naštěstí jsem s drogama začal až v dospělosti.


citace:
Původní příspěvek od MadEGGA)

2xerthon: mno jo, asi mas bicikovce nejak moc cili, ci co ja vim. Btw jak mas vlastne stary deti?


nepodstatné ale s mým nejstarším se někteří potkáváte o přestávkách na chodbě

ona:Ano,jsem jeden z mnoha Henrykových obdivavotelů

Old Post 12-05-2008 v 06:35 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7841480 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív