Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hned ze začátku , skříň 150x50x50 (bejvalé akvárko) použil jsem tyto lampy HPI-T plus na růst a master son-t pia plus na květ obě 250w .na lampu mám po domácku udělaný cooltube,odtah zatím ventilátor z digestoře a uvnitř zvlhčovačku.
hojky : plagron: alga-grow, alga-bloom a phyt-amin
Ahoj
Zkus to trochu ještě rozvést jestli tam máš odtah-jaký,jestli tam máš folii a co je to za odrůdu asi tam nemáš jen jednu kytku
Zdá se mi ta kytička celkem malá na to,že roste skoro tři týdny
zdravím
dobrá volba výbojek je to ideál na růst! i na květ. jel jsem jenom SON-T ale pak sem si koupil HPI-T a řeknu ti že 100% rozdíl roste to a větví se to daleko líp.
zkus dát foto celé skříně ať se podíváme jak máš vysoko lampu atd...
jinak vypadá že je pěkně zelená... kolik jich máš??
hele odtah je starý ventilátor z 81 roku, má tak 45dB a průtah nevim,jinak ve vnitř mám silnostěnný alobal nalepený z matný strany,je tam zatim sama protože sem to pojal ve forme pokusu a ve hlíně
Původní příspěvek od Duffy duck zdravím
dobrá volba výbojek je to ideál na růst! i na květ. jel jsem jenom SON-T ale pak sem si koupil HPI-T a řeknu ti že 100% rozdíl roste to a větví se to daleko líp.
zkus dát foto celé skříně ať se podíváme jak máš vysoko lampu atd...
jinak vypadá že je pěkně zelená... kolik jich máš??
leosagdtah tam má napsaný
je tam zatim jedna , potřebuju to totiž dolatid a vychytat mouchy,sem tak trochu kutil tim
jinak díky za dobrou volbu lamp, to sem studoval hodiny na grooweru takže sláva jemu.
zdravim,tak jsem dneska zaštíp a posílám fota.
č 1. pohled dovnitř a můj následný dotaz,
přijde mi že okolní listy stíní výhonkům.
1. mám listy uštípnout popř. zakrátit??
2. mám i výhonky zaštípnout m. fim ?
3. mám to nechat tak jak je?
č 2. 24 den růstu 20,5 cm
č 3. zaštípnutí metodou fim (moc to na tom neni vidět) nějak mi nešel
detail
vidím že to máš pěkně větvené
ty výhonky bych zatím nechal, jak si zaštíp ten vrch tak ty spodky by měly povyjet. jak budou větší tak je tahej od kytky do prostoru. samo že jdou zaštípnout i ty výhonky ale na to je čas. máš to pěkný.
je to jen můj názor. sám budu zaštipovat cca za týden tak to taky vyfotím
i když je to jen jedna kytka tak si zasloužíš K+ pěkně se o ni starej a myslím si že by si ji měl nechat dýl na růstu a udělat pořádný keř. časem zaštípnout ty největší výhonky...
ať se daří kámobudu tě sledovat tak to neposer
Původní příspěvek od Duffy duck vidím že to máš pěkně větvené
ty výhonky bych zatím nechal, jak si zaštíp ten vrch tak ty spodky by měly povyjet. jak budou větší tak je tahej od kytky do prostoru. samo že jdou zaštípnout i ty výhonky ale na to je čas. máš to pěkný.
je to jen můj názor. sám budu zaštipovat cca za týden tak to taky vyfotím
i když je to jen jedna kytka tak si zasloužíš K+ pěkně se o ni starej a myslím si že by si ji měl nechat dýl na růstu a udělat pořádný keř. časem zaštípnout ty největší výhonky...
ať se daří kámobudu tě sledovat tak to neposer
Díky moc.tohle všechno sem čerpal tady.jen dotaz , kam až myslíš že mám nechat kvítí rust (cm) , zas aby mi to po přepnutí markantně nevijelo do vešky...
ono to vždy po přepnutí vyjede do vejšky, tomu se neubráníš
záleží na tobě jak bude velká
možností je spousta, můžeš ohýbat kytku(postupně a opatrně) do vodorovné polohy nebo prostě na jednu stranu a výhonky na druhou, nebo si udělej ScrOG a tím že ji budeš držet pod mřížkou tak bude tak velká jak budeš mít vysoko mřížku(po přepnutí na květ ty palice vylezoustejně vejš)
nechci dělat chytrého ale ohýbej ji už teď dokud je mladá potom by si ji mohl zlomit. přivazuj ji něčím ke květináči, dávej závaží, kolínka.....
ve FAQu je spousta rad jak na to(já sem zelenáč abych ti radil)
já minulý grow použil kolínka, vršek jsem ohnul do pravého úhlu a za 2 dny ten vršek byl zase rovně(spodky se ale dotáhly k vršku a měl jsem tím pádem vršky3-4). kytka se táhne za sluncem. proto teď budu skoušet poprvé ScrOG.
tak zatím
mrkni na moje thready mám tam fotky cca co 2 dny tak uvidíš co dělají kolínka