Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, chci rozjet svůj 3 grow a mám pár věcí které potřebuji vychytat. Ta hlavní je podkroví čili šikmina střechy. (viz.nakres). Nevím totiž jestli mi to v těch rozměrech výjde. Chci jet poprve scrog, kyti zastřihnout a držet je všemi možnými prostředky co nejvíce nízko. Je to reálné s umístěním lampy podle nákresu?
Info: Růst:výbojka 400W GIB HPI-T
(Zvlhčovačka)
Květ:výbojka 400W GIB Flower Spectre XTreme
(COOLTUBE)
Předřadník GIB
Přítah: PC větrák
Odtah:UFO 160m3
Hlína:Royality MIX Plagron
Hnojiva:Celá řada B´CUZZ
Řízky: 4X (zatím vybírám)
Díky za rady. Časem až to všechno dokutím budu fotit.
cus , podle me by to melo normal fungovat , nevidim zadny problem proc by nemelo jen jak tak uvazuju v lete tam bude asi hodne horko a to bude mozna problem . Ale je to jen muj neskuseny nazor , takze mi ostatni dejte za pravdu nebo me zbycujte a poradte dobre
S tou sikminou by som velmi nepocital a to z toho dovodu ze ked ti to prerastie tak v podstate to vbehne do uzkeho priestoru cim sa znizi osvetlovana plocha a zmensi sa vynos, alebo to proste lampa nepresvieti skrz hustu zelen.
Ale to je len moj osobny nazor, takze sa nenechaj odradit.
čus a ten odtah tím ufem ti pujde rovnou ven? Jestli jo tak by to mělo jít uchladit.Možná kup 225 UFO to by mělo určo stačit.A není o moc dražší jak 160tka
však to máš uplně fklidu, 4kilo stejne neprosviti vic nez 40cm, tak kdyz budou mit 40cm a kvetinace 20, tak je to akorat tech 60cm kde ti zacina sikmina, takze no stress, sezen si nejakou indicu co je nizka, treba chronic, nebo SS.¨....a pohodicka....
Zdarec, pokusim se vychytat vse co nejlepe..takze na stinidlo taky dojde. Budu ho muset udelat na miru at je odraz co nejlepsi. Akorat si nejsem jisty s tim scrogem..myslite ze bude stacit 2x zastrih at s temi 4mi kytimi zaplnim prostor? Uvazoval jsem o chronicu nebo budhovi....
rozhodně bude, s expirym sme se shodli na tom že: 400w ct s timhle uchladíš, ale nesmíš tam dávat ty 40mm brčka->to už radši udělej víc děr špendlíkem.......na přítah bych ten PC nesral, to UFO má tah dost velkej (měřeno bez brčka) a Pc by to akorát jebal (brzdil).
Morochor and Expiry