Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Semínka za fakt dobrý ceny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Při surfování na netu jsem objevil novej obchod se semínkama - http://www.samenwahl.com - semínka od NirvanaSeeds maj levnější než Gypsy Nirvana (www.seedsdirect.to) - 1pack 15EURO, semínka od KC Brain Holland maj dokonce za 12EURO. Ceny od jiných seedbank taky nejsou špatný.

Haman - Flying smokers

Old Post 04-04-2002 v 15:41 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
velkáamalápísmena
Nový Člen

Karma uživatele velkáamalápísmena - 0% Pěstitelská

Dotaz _________.......???,, Příspěvek č. 2

Nemate někdo se samenvahalem zkušenost.Myslim jako jestli si už někdo něco neobjednaval.CAU

Pište VELKÁ a malá písmena.

Old Post 04-04-2002 v 20:17 PM
velkáamalápísmena je offline   Profil uživatele velkáamalápísmena   Find more posts by velkáamalápísmena   Foto galerie člena velkáamalápísmena   Click here to Send velkáamalápísmena a Private Message   Add velkáamalápísmena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Chystam se tam něco objednat - pak dám vědět jak to funguje.
2MrVoslik
No nespíš je od Nirvany berou ve velkým - pak je nákupka 1semínko za 1EURO - přímo od Nirvany stojí 10semen 25EURO - http://www.nirvana.nl

Haman - Flying smokers

Old Post 09-04-2002 v 14:54 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

to Gannja:
A poslal jsi to doporučeně? Nevím jestli to má na to takový vliv, ale já to poslal zhruba ve stejnou dobu jako ty, se stejným obnosem a semínka už mám týden doma. No, možná jsem měl kliku nebo spíše ty velkou smůlu, protože to je poprvý co jsem se tady dočetl, že se někomu z obálky stratily peníze . To muselo být určitě ještě na český straně hranic .

Old Post 09-04-2002 v 15:49 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spek
Stálý Člen

Karma uživatele Spek - 58% PěstitelskáKarma uživatele Spek - 58% Pěstitelská

Upozornění asi smůla Příspěvek č. 5

No já jsem si u seedsdirect doporučeně obědnával už před čtiřma tejdnama a nic ani se mě nic nevrátilo!!!Dost divný ne.

Old Post 09-04-2002 v 17:36 PM
Spek je offline   Profil uživatele Spek   Find more posts by Spek   Foto galerie člena Spek   Click here to Send Spek a Private Message   Add Spek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Upozornění Příspěvek č. 6

2Gannja a Spek
Seedsdirect.to patří sem - http://grower.cz/forum/showthre...23197#post23197

No jinak jste mě docela vystrašily, protože se za pár dní chystám poslat do gypsy 50doláčů (chtěl jsem zkusit ten samenwahl, ale pořád mi píšou že na kreditce nemam money - přitom je tam peněz dost - no nevim).

Haman - Flying smokers

Old Post 10-04-2002 v 09:30 AM
dexmon
Stálý Člen

Karma uživatele dexmon - 61% Pěstitelská

2Haman Příspěvek č. 7

To s tou kreditkou uz se mi taky jednou stalo, prachy tam byly a v cizine plati, ale ten shop mi ji neustale odmital a nic neslo. A hnedle dalsi den jak jsem zjistil ze to nepude jsem si naprosto v pohode obednal na sensiseeds a za tyden jsem to mel doma, tag fuckt nevim jak to vedou, ale bude ftom naka finta...

Old Post 10-04-2002 v 11:48 AM
dexmon je offline   Profil uživatele dexmon   Find more posts by dexmon   Foto galerie člena dexmon   Click here to Send dexmon a Private Message   Add dexmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HOWADO
Nový Člen

Karma uživatele HOWADO - 0% Pěstitelská

Palec dolů Re: asi smůla Příspěvek č. 8

Hmm holt smula...................

Old Post 12-04-2002 v 20:06 PM
HOWADO je offline   Profil uživatele HOWADO   Find more posts by HOWADO   Foto galerie člena HOWADO   Click here to Send HOWADO a Private Message   Add HOWADO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wojta
Nový Člen

Karma uživatele wojta - 0% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 9

Neznate nekdo nakou cz stranku?

konop

Old Post 16-04-2002 v 06:34 AM
wojta je offline   Profil uživatele wojta   Find more posts by wojta   Foto galerie člena wojta   Click here to Send wojta a Private Message   Add wojta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

wojto hlede hledej http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2434 tady to je všechno..........
A jestly se ti to vubec nechce číst tak http://www.terracava.com

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 21-04-2002 v 19:00 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wojta
Nový Člen

Karma uživatele wojta - 0% Pěstitelská

Obecné diky ante Příspěvek č. 11

dik uz tam jdu mas za to ode mne karmištu

konop

Old Post 25-04-2002 v 13:26 PM
wojta je offline   Profil uživatele wojta   Find more posts by wojta   Foto galerie člena wojta   Click here to Send wojta a Private Message   Add wojta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás