Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechtěl jsem dělat tento thread, je jich tady spoustu a daleko lepších, ale mám tu takovou odlišnost. Chtěl jsem udělat scrog, který trochu přeroste a bude asi o 5-10 cm vyšší než má scrog být a to proto, že jsem chtěl zase něco jiného.
Problém jsem viděl jen v dobrém načasování přepnutí, čekal jsem ,že tak 10 den po přepnutí květiny úplně přestanou růst a tak že to naplánuju tak, aby tak 2 dny přerůstaly přes síť.
Ukázalo se, že kytka je kytka, co si nedá zase tak poručit a kytky rostly asi do 14-tého dne a já je musel celé polámat a přeplést.
Základní INFO: Zadní řada PLANK, přední řada NEBULA (6 květin)
Lampa 250W odtah přes UFO 275m3/h a přítah je malý Sunon 160m*/h + pasiv
Hlína je All-Mix ad BioBizz
(přesnou konfiguraci pěstírny najdete u mého podpisu v odkazech)
Kytky jsem dostal od kamaráda, nebyly dostatečně zakořeněné, protože jsem se tu přes inzeráty u pár lidí po sobě spálil a nemohl jsem sehnat řízky. Takže takto vypadaly, vpravo nahoře vidíte takového maluškého, tak ten nakonec umřel, nezakořenil…takže jsem ho musel nahradit novým řízkem...
Tady je 13-tý den růstu, kytky jsou krásné, zdravé, dopomáhá krystalon a Alg-A-mic. (zadní prostřední je ten řízek náhradník – PLANK – osazení je tedy zachováno)
24. den květu (kytky mají asi 35 cm na výšku) tento den jsem nasadil také síť do výšky asi 37 cm a kytky nechal ještě den růst.
26. den jsem přepínal na květ..
(Hnojím Bloom a TOPMAX od BioBizz, pomalinku zvyšuji dávky, vždyť to znáte, ne?)
9. den květu….takto vypadaly 3 dny neproplétané, zde jsem si představoval, že se zastaví a začnou nakvétat. Myslím, že to by bylo optimální pro můj pokus, ale opak byl pravdou.
Vše bylo přesně porovnané a připravené na show, ale jejich růst se přibrzdil na únosnou míru až 12. den!
Že se kytky zastaví 12. den jsem netušil a v depresi (jelikož mám malou skříň) tak jsem 11. den ty nejvyšší větve musel celé vyvázat, znovu přeplést a některé dokonce zlomit. Některé větve mi zůstaly zlomené v ruce. Bylo to fakt hrozný! Už to nechci zažít. Chudáci. Ty největší větve měly 18 cm nad síť, tak jsem musel jednat!!! Prostě strašně vyrazily a o to byl zákrok drastičtější.
Toto už je 18. den květu. Je to celkem v pohodě, ale pálky se mi zdají zatím malé, tak o 2-3 dny, ale vzhledem k tomu, že to tolik rostlo, tak je to asi možné. Ale nevím, nevím, jsem na výnos zvědav.
Takto vypadají malušký paličky.
Zdary díky, za pochvaly...spíš jsem čekal, že mě někdo zfakuje, že jsem to prostě jen pozdě přepnul..
pRostO - Sry..Box má rozměr 100*60*160
lubinov - myslím, že 250W na pěstění doma jen tak pro sebe fakt stačí, teď jim dávám hroznou hnojící sadu, tak z nich zkusím dostat maximum..ale sám se bojím měkkých nebo malých paliček...ale nemůžu soudit...
Gotwy - považuju to spíš za trochu nepodařené , ale myslím, že na tohle má fakt každej i David