Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tohle je docela vtipny, skoda ze to byl nejakej zloduch a vyuzil nasi krasny rostliny aby utekl pred zakonem, ale stejne me to docela pobavilo, (zvlast komentar o policejnim psu a ta fotka jak se kluci policajtsky prodiraj tema kytkama)
hehe good
ted nedavno jsem cetl nekde, ze prave lany (netechnickeho) konopi znesnadnuji praci vojakum v afghanistanu - schovavaj se jim tam talibanci a ani vypalovani ruznejma napalmama klukum zelenejm moc nejde
Tam odkud sem ja tak zadna technika neroste ale jednoho krasnyho dne kdyz jsme jeli nekam na vejlet,tak jsem ji zahledl a mel sto chuti vybehnout z auta a rozbehnout se mezi kytii uz jen pro ten pocit
me se hlavne zda divny ze by to melo fakt jemon 0.3%, prece kdyz je to pekne narostly na slunicku tak tam vzdycky neco bude, (je to odrudou nebo cim jako?) ale 0.3% mi prijde fakt nerealny
scotty - presne technika - pred par lety (tak deseti) pestovali kousek vod nas - 3-4metrovy stromy, ale neda nic...pekny na schovku hraát
sme toho kdysi privezli domu plnyho trabiho kombi
mi sme jednou jeli na after party. a cestou sme potkali techniku naskubali ty fesny palky a pak sme je rozhazovali na akci. melis te videt reakce tech lidi kdyz mezi ne padali palice velky jak basebolovi palky.
Hele lidi, já se s technikou tváří v tvář ještě nesetkal, ale naši byli na dovče a přivezli mi pár pálek - prej tam toho bylo celý pole - z toho sem usoudil, že je to technika a tak sem to ani do bongu necpal. A teď dotaz - jak technika voní a lepí? Ptám se protože tohle co dovezli lepí jak čert a voní jak řádnej venek...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...