Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
včera večer se mi stala taková vecička..... byl sem se podívat na políčku a co sem tam nenašel...hermouše. ještě neměl prasklí samčí květy tak sem ho hned nekompromisně vytrhl. a jelikož na něm byli pěkný malí paličky tak sem se rozhodl že ho vezmu domů a třeba z toho bude na pár prásků (aby ne, kytka měla 2,5m). Nu a tak sem si ho nechal u silnice že si pro něj přijdu v noci až bude tma. To sem taky udělal....nu a tam si štráduju domů v noci přes město a tu najednou okolo projíždí policejní hlídka. V tu ránu se mi zastavilo srdce! Oni zastavili, já zastavil a koukáme po sobě. ve vteřině sem se rozhodl pro útěk))) začal sem sprintovat jak o život! do prvního křový sem hodil kytku a utíkal sem po svých.... pár kliček a fíglů a střásl sem je! rychle sem se vrátil pro kytku a domů sem pokračovat po tajných cestičkách po kterých se měj jít hned zprvu....((( kytku sem domů nedones-pro jistotu! Poprvý v životě sem zažil jaký to je když za tebou jede policejní auto a snaží se tě chytit... nic příjemnýho.... už sem čekal že až přijdu domů tak budou stát před barákem))) A chtěl bych se zeptat někoho zkušenějšího zda li to může mít ještě nějakou dohru.... jestli mě poznali, jakože s největší pravděpodobností ano, tak o mě ví budou si na mě dávat bacha.... otázka je zda-li jsou schopný kvůli tomu za mnou přijít domů, třeba že jako na domovní prohlídku(i když tu musí nařídit soud ne?)... no popravdě, těžce se mi v noci usínalo))
nu není to tu moc velký město... většinu policejních hlídek znám. v autě seděli dva policajti, jednoho sem viděl, ale druhýmu sem do tváře neviděl, je dost možný že to byl zrovna ten se kterým se znám osobně... ten by mi dozajista poznal((( nu dneska ráno sem si zašel pro toho hermouše tam kam sem ho v noci odhodil))) když mi už dal tolik zabrat tak ho jen tak nevyhodim)))
Nevim jestli jsi tu kytku nesl trebas v tasce a nebo jenom v ruce??
Jestli jsi ji mel v tasce/batohu:
Nemel jsi si Policajtu vubec vsimat,je dobry po nich jenom tak kouknout jako kazdy zvedavy obcan a jit si !v klidu! dal po svem,hlavne se nesmis moc ohlizet a koukat na ne.Dalsi dulezita vec je nezrychlovat/nebezet kdyz je uvidis.Ty nejdrzejsi zlociny vetsinou vychazeji!!
Priklad:v jedne z prazskych nemocnic cca kolem 5hodiny !odpoledne! vesla particka chlapku v monterkach a namirili si to rovnou ke kancelarim kde si kazdi vzal 2PC a odesli prez vratnici.Pak se vratili i kazdy vzal jeste dva kompy,takze 4PC na osobu.Vklidu si vse nalozili a odjeli.Druhy den rano zamestnanci zjistili,ze nemaj kompy.Na typky se nikdy neprislo,protoze nikomu neprisli podezreli,nikdo si jich nijak nevsimal.Proste byli suvereni a tak nikdo nemel duvod se jich na neco vyptavat a nejak si jich vsimat.
Utikal bych teprve kdyby si te zacli enjak vic vsimat jako napriklad ze by k tobe vyrazili a nebo zastavili.
Jestli jsi mel kytku v ruce:
Tak ses,se vsi uctou ,peknej KKT,protoze tahnout kyktu v ruce prez mesto je oravdu kktina a rikas si o basu/pokutu!!To bych teda taky zdrhal jakmile bych je zahlidnul...
Nemaji pravo k domovni prohlidce a ani ti nemuzou nic udelat.Na domovni prohlidku by potrebovali nejaky dukazy a to podle me nejni to ze jsi utikal.
nu to máš pravdu že sem pěknej kretén)) to víš že sem jí nes jenom v ruce))) ale naštěstí sem byl rychlejší než ruka zákona)) ode dneška začínam běhat a víc sportovat)) pro jistotu))
To si asi robil reklamu ze budes mat doma spek aby vsetci videli. Ja keby som siel cez dedinu s kytku na pleciach, tak mi ju vsetci stihnu oskubat, zhulenaci jedni.
Já sem před cca 6 lety sklidil kytku taky asi 2,3m, nebylo jí jak dopravit, pěšky se mi nechtělo, tak sem jí vezl na simsonu s kámošem - on jí držel, mě čouhal vrchní kartáč vedle hlavy dopředu. Vezli jsme jí asi v šest večer (bylo ještě světlo) do 3 km vzdáleného cíle a nějak jsme to neřešili. Cestou jsme potkali pár důchodců co šli ze zahrádky, jednoho známýho, se kterým jsme ještě asi 3 min kecali, benga naštěstí ne. Projížděli jsme víceméně periferii menšího města. Moc jsme to neřešili, dopadlo to good