Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a je to tady :
letos jedu trochu ve vetsi mire nez loni
- jedu o5 z rezu, tentokrat je to Big bud, Power Plant, a Superskunk
- dva fleky
- 1. flek : dva kousky (bohuzel ted vubec netusim co to muze byt za model, urcite znate jake to je kdyz se vam to pomicha
- 2.flek u kamose, 8 kousku, bohuzel je to na celkem provarenem miste tak se necham prekvapit
- hnojiva: Letos sazim na Plagron Grow & Bloom
nejake fota z mensiho fleku u lesa, bohuzel neni mozne kytky vyfotit cele, protoze se od nich neda jit tak daleko, kvuli ostruzinam, ktere rostou vsude kolem
Jinak jsem se letos dal na svazovani jak je videt na fotkach ;]
kytky jsou vazane tesne pred foceni
Naposledy upravil El_Liberal 31-07-2007 v 14:30 PM
jj vim hlavne jsem chtel ukazat to uvazovani, az to trochu poroste, tak se chystam este trosku svazovat
nez jsem to pozohybal tak mely obe holky cca 170cm, ale nemuzu si takovou vysku dovolit
nejak se mi prestavaj libit vrsky, takze pokud budete vedet co to je, tak sem s tim toho mrtveho odstinu si nevsimejte este neovladam svuj fotak na 100%
Big up the herbalist !
Naposledy upravil El_Liberal 31-07-2007 v 15:04 PM
.. snad nebudu placat naky nesmysly, ale mam pocit, ze o techto dirkach jsem nekde cetla + zkoukla prilozene foto... a dela to takova zelena housenka...
zdravím growere.... těch ostružin si važ už ani nevím kdo to byl ale jeden známý mi kdysi říkal, že sadil do ostružiní a že si to nemohl vynachválit jinak ty keříky na tom druhém stanovišti ... moc pěkné .... K+
eloren: ostruzin si sice vazim (dobra ochrana pred corkama, clovek se nasvaci ) ale spis mne stve, ze uz druhym rokem mi z nich prelezly na kytky pidalky.
Kytky se zacinaji tvarit, ze tak do tydne zacnou kvest, takze co nevidet koupim Plagron bloom a Vitrasol od bionovy. Uvidime jak se ukazou