Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to možná jen můj osobní problém.......
znáte to : buď po sklizni nebo po nákupu větší množiny lampy... jedině ZAKOPAT, ZAMTAZIT..?! aneb dělají mi velké problémy nehulit, pokud u sebe mám, když nemám, shánim zajímá mě vaše postavení...
Původní příspěvek od redzero Je to možná jen můj osobní problém.......
znáte to : buď po sklizni nebo po nákupu větší množiny lampy... jedině ZAKOPAT, ZAMTAZIT..?! aneb dělají mi velké problémy nehulit, pokud u sebe mám, když nemám, shánim zajímá mě vaše postavení...
Hmm jestli tvůj život v realitě stojí za hovno,myslím,že ti nepomůže nikdo,jen ty sám.
Jinak máš šanci,že tě to neustálé zhulování se,prostě přestane bavit.Toto mé tvrzení se má o co opřít...............
A rozhodně to není jen tvůj problém.
Zdar a SÍLU.................
kubo: více věcí tady bylo propíráno vícekrát.
hoch má problém svůj,tak má taky thread svůj,myslím,že na tom není nic do problema
mno, nejkritičtější místo je pro mě dojezd. Tam se dycky rozhodne. Vono to přestane bavit za chvilu. nejdýl sem vydržel tři dny v kuse a paxem musel pauznout, bylo to o ničem.
ale jinak když vim že bude lepší příležitost nechávám na potom, když vim že ne, zhulim to...
No já znám lidi kteří si říct stop neumí,ale já to zvládám myslím si dobře..Jak psal MIRIS,tak ono mě to začne za chvílu nudit..a když dýl nehulíte,tak to má potom lepší účinky
Nic na tom nejni tezkeho!!!..............hulil jsem rok w kuse kazdy den furt!!!!A pake sem na chweelu prestal a pohodicka!!!!!Na zeli je zawislost jako na cokolade!!!!.........pííís
Ja mam vzdy co robit a skoro vzdy, dost casto pri tom hulim, ale neztazujem si, ja dokazem aj napeceny pracovat, atd....takze si nehovorim STOP, ale ked nie je tak nieje, ale to byva malokedy
no ja mam stop tak uz 4 roky, za tu dobu sem se zhulil tak 5krat maximálně, třeba naposled o vánocích .Nějak mě to nebavilo a nemohl sem zhuleny premyslet a ja moc rad premyslim , takze asi tak. Horsi je rict stop growingu, s tim mam dost velky problem
2Sunseeker: nápodobně... stopku znam enem kdyz nejni ale jo, da se pauzovat, ale to je ted, "o prazdninach", cista teorie...
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]