Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím tento thread bych chtěl věnovat mému prvnímu outdooru.
Řízky jsem dostal od kamaráda s tím že je to něco mezi venkovním a indoor skuncem.
Pač sem se do toho pustil poprvé chtěl jsem aby ste mi to okoukli.
Sice jsem se toho tu dočetl hodně, ale byl bych rád kdyby jste se mi tu na to podívali a poradili co s tím dál. Za chvíli přidám fotky jak jsem začínal a jak to pokračuje.
Dále tu mám fotku z 23. května opět pouze jedné z mého pohledu nejhezčí kyti. Omluvte kvalitu měl jsem půjčený foťák a ještě jsem se sním nestihl zžít.
Dále bych měl asi uvést něco o místě kde jsou vysazené. Dostal jsem svolení od svého přítele a tak jsem je lupnul k němu do skleníku. Skleník je spíše to co ta podivná stavba měla být. Nebudu to okecávat prostě nemá střechu. Kamarád bydlí v jedněch nejmenovaných horách na jihu čech.
Tady přidávám další fotky tentokrát z 9. června. Vypadá to že se jem docela daří až na podivné deformace listů.
Pokud se mi tu na to někdo podívá tak přiložím fotky a budu doufat že mi to tu někdo objasní, alespoň z části.
Hnojím stále BioBizzem Grow 2ml/l
Dále bych se měl zmínit o hnojevech. Dlouhou dobu jsem zjišťoval co a jak a nakonec jsem si vybral BioBizz. Používám Bio-Grow a jako doplněk Fish mix a jsem s ním nadmíru spokojen.
Protože jsem neměl moc času tak jsem je nechal 14 dní bez dozoru tedy až na zalévání a hnojení od kamaráda a když jsem přijel nevěřil jsem vlastním očím...
Opět se dost zahuňatili tak jsem se pořádně obral hlavně tedy jednu. To je chudák pokusný králík
Změnil jsem hnojení u těch 2 větších na 3ml/l, ty 2 menší stále 2ml/l
v prispevku č. 10, prve foto a v prispevku č. 11 posledne foto...dve rastliny su velmi blizko seba. V buducnosti to moze este robit problemy. Ale inak v pohode na prvy krat.
Nech sa dari.
S_O
Tak tady přikládám další fotky ze 7. července. Opět jsem obral zálistky. Nemohl by mi někdo poradit jestli je mám dál obírat nebo je tam mám nechávat? Nebude to kytce ubírat na síle?