Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nenene....název dredu je sice WW a Chronic, ale okolnosti jsou takové, že tam je WS a mám takovej pocit že nějakej Cross.....
edit za Warlocka : žástipky jsem s nim chutnal....bong...parádní stávek, téměř žádná vytuchlost.....špek(joint)...parádní stávek , žádná vytuchlost, trochu "víc" akční nálada....
parádně se potom hraje CS
Zdrawim.. Uz nikdy nesmim delat prispevky pod vlivem.. Zde je to jenom omylem, ale mockrat diky za k+..
A ted nazev dredu sice rika, ze jsem mel mit chronica a white widow, ale jelikoz mi je napadly svilusky a ja s tim nic nedelal, tak jsem si poridil nove klony a jelikoz neumim menit nazev dredu, tak to uz tak zustalo, nechtel jsem zakladat novej .. Peace vsem a hlavne diky.. fotky jeste budou.. jeste to neni sklizene..
dik Everl0st
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.