Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze.... mam dva miesta, na mieste č 1 su 3 x TOP 44 a 2 x Purple Widow
na druhom mieste su klony: 1 x Chronic, 1 x Bushman, 1 x Shiva Skunk a zo semien: 1x Durban Poison x Skunk 1, 1x Himalaya Gold, 1 x Mexican Sativa, 1 x Passion 1, 1 x Mandala 1
Substrat: na mieste č. 1 vykopane okolo 12 l jamy a doneseny stary odlezany humus. Je dost jemný a lahky. Do jam pridane na spodok slepacience.
na mieste č. 2 vykopane jamy okolo 9 l a kupeny Agro substrat pre pokojove rastliny,spolu 60 l . Tiez pridane na spodok slepacience.
Hnojenie zatial neriesim,neskor bude vyluh zo zihlavy a na kvet slepacience.
Semena su origos, kupene na www.drchronic.com rozdelene medzi viacej ludi preto su len po jednom kuse niektore.DP x S1 je z High Qulity seeds.
Klony mam od jedneho nemenovaneho growera ktoreho tymto pozdravujem a dakujem.
FOTO:
na mieste č. 2 nevidno DPxS1,Mandala 1 a Passion 1
Pěkný to máš, přeju ti hodně štěstí......koukal jsem, že ti ale nějak moc na place 2 nesvítí moc slunce
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Zdravim!
Po tyzdni nejaky foto update.....
Najviac podrastli,co som pozoroval, TOP 44 č. 1 a klon Chronica. Ostatne klony uz zacali tiez tvorit nove vyhonky. Najslabsia z rastlin je Passion 1 a aj ostane co su s nou na jednom mieste su dake spomalene. Ale tipujem, ze do tyzdna sa uz rozbehnu pekne.
Nehnojene zatial, ani nezalievane /kvoli pocasiu/. Na dvoch najvacsich TOP urobeny davnejsie FIM.
DP x SK 1 skoro padol za obet slimakovi nanestastie pre neho som prisiel v poslednej chvili,avsak uz vrcholec bol odhryznuty a cakal kym si na nom tej hajzel pochuti.
Myslel som si ze uz s DP x SK 1 je koniec,avsak zacal znova rast. Vidno to na fotke. Z klonov boli odobrate vrcholce na dalsie klonovanie,ak sa zakorenia tak pojdu niekde inde a mala by to byt taka poistka ak by nieco nevyslo na tychto miestach. Popri tom som odobral este jeden vrcholec z TOP 44 č.2, ktory sa javi, ze by mohol byt samica. Na TOP 44 č.1 sa podaril FIM a rastie z neho 6 vrcholcov.
Passion 1 je stale najslabsi,ale rastie. S ostatnymi rastlinami nie je problem, Mexican Sativa zacal najviac rast ale ani ostatne za nim nezaostavaju. Z klonov najviac rastie Chronic,hlavne do vysky, Bushman je z nich najmensi a ShivaSkunk je nieco medzi Chronicom a Bushmanom.
hoj Stoned pozeram na tvoje palicky su fakt nice ale to druhe miestecko nie je niake mooc kameniste nevadi to tvojim palickam ci nahodou nerastu pomalsie ako na mieste prvom...
to cantona9: Zdravim Ta a diki!
Su tam vykopane jamy a v nich kupny Agro substrat,cca 9 l na jamu. Pravdu povediac ten substrat co mam na prvom mieste sa mi zda lepsi. Tie hore boli vysadzane skor a na tych dole sa prejavil aj sok z presadzania a zmeny periody / boli pod usporkami/. Ale MS a HG uz pomaly dobiehaju aj tie hore. Aj ked mam pocit,ze to budu samce ,aspon ta MS.
Dva tyzdne ubehli a prinasam nove fotos.
Stale len dva krat zalievane zihlavovym "extraktom". Kvoli pocasiu netreba zalievat vobec.
Rozpoznana jedna samica Purple Widow. Ostatne rastliny /samozrejme okrem klonov / sa este nepreukazali.
A chcem este podakovat za Kcka. DAKUJEM!
Foto z miesta č. 2...
Je to tu stale take nejake spomalene,aj ked rastu, hlavne MS a MG. Chronic na to, ze je klon tak som cakal hustejsie vetvenie. No a Passion 1 je mutant ale rastie .
my sme na tom asi nejak rovnako, lenže sme to trochu skôr púšťali do hliny... je to náš prvý out, čiže ako tak... sme naň 2ja a máme 5rastlín... sú to nonamy ale tak vypadajú k svetu, a aj ich ták cítiť ináč nechystáš sa to nejak zastrihovať? alebo ideš to ideš nechať rásť voľne? ináč, z ktorej časti Slovenska si aby som vedel aké máš podmienky... budem mať aspoň niečo troška na porovnanie...