Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
ježiš, 15w, ať uš jakejchkoli, co probůh očekáváš že ti pod tim vyroste???...přečet si tady vůbec něco?...asi ne co?..stejně tak pochybuju o tvý plnoletosti...
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
Kryshpeen :
hele ja mam 2x 15w na predpestovavani rezu, taky pro salvejovou maminku a jeste par kytek, a rozhodne si nestezujou.
Na první tydny je to OK. Pak je treba ale rozmyslet neco jineho.
praxer: Jo? hm ja myslel že to je vážně moc málo, ale jak řikáš "na prvních pár tejdnů předpeštování řezů" tak to joo, to bych pochopil, ale tady klučina asi plánoval pod tim vyhnat nálož do papírku hehe...
Já bych heckerovi poradil...vykašlat se na nějakej profil tady, když na to nemá věk (mentální jistě)...přečíst si FAQ, sehnat si nějaký ty semínka (třeba nejhorší čudky vod souseda) a když máme to heský jaro před sebou, skusit si to venku,.. než se trápit s takovymhle "projektem"...
Takhle se začíná s pěstovánim ne založit téma ""nejak mi to neroste nevim co s tim je mohly by ste mi poradit pls...""
Kryshpeen aha tu máš dôkaz že to rastie aj pod 15W úsporkou rastliny majú 18 dní
No ale chlapec zobral maktke asi trubicu, tak pod tím mu fakt nič nevyrastie
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
To je odkaz na celú moju miestnosť, len treba chieť a ide to aj po 7W, tak som to mal na začiatku a chcem to dať na out door a už som pod tím aj nechal rastliny kvitnúť len som to dosral, rastlina bol totálne nekvalitný model zistil som neskoro
Ak chceš napíš pm, ja idem spať
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Pánové, o co de? Proč ta pruda? To že někdo vezme mámě ze skříně 15 watů světla, naznamená že je mladistvej. Když sem začal pěstovat indoor, bylo mi 19 a byl sem na tom uplne stejně, akorat ze sem chtel vic materialu, tak sem pouzil 100w halogen ukradenej fotrovi z naradi. Samozrejme ze sem ty kiticky za pul hodiny spalil, ale poucil sem se...
Zkratka, to ze je nekdo "novy clen" a o growu nic nevi, neznamena ze je mu 16 a myslel sem ze hulici sou "fpohokomunita" ale asi ne.
2Hecker: 100% support, chlape... Jestli ti to zamrzlo v tyhle fazi a nic to nedela, jen to tak sedi v hline a ani nechcipa, ani neroste uz nekolikdni, zkus jiny semeno. Je to stary jen par dni, takze o moc neprijdes... Pak samozrejme takovy ty veci, jako teplota, vlhkost, vhodný substrát atd. viz.
2: Kryshpeen ty si tady asi taky moc necetl ze LIX má threed kde má asi 300příspěvků.Díky němu sem zacal pestovat........
2:shotone vím že se to nemá ale já sem zacal hnojit hned jak mnela kytka 1patro... mozná proto jsem mnel 3samce ze 3kytek ... nasere....
Mr. Knorr: když máš na to nervy, a čas, raď si lidem co nejsou schopný si udělat trochu přehled než zakládaj téma,...
sory jestli sem někoho urazil, nemusel sem vůbec reagovat žejo, ale proto abych si zved sebevědomí na nováčkovi sem to asi nedělal, že, motivaci k pěstění mu to nevezme, a spíš než vodění za ručičku Heckerovi pomůže trochu popošťouchnout aby se rozhlíd kolem sebe...