Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se jseště než pojedu pryč rozhodl rozjet další pokus v nft. Mám pořád to 20L, takže jsem se rozhodl dát tam "jen" 3 kytky (původně jsem chtěl jen 2), protože čím víc kytek, tím víc to chlastá a musí se častěji měnit roztok. Je možný, že když nechám tyhle déle na růstu a udělám z nich spíš keříky (možná ScroG, ale já jsem na něj nějak levej ), který taky vyplněj co nejvíc osvětlený plochy budou chlastat stejně, uvidíme.
Modely jsou v názvu threadu (díky Hlava )
Jinak to celý pojede pod 125W Envirolite, na růst modrá, na květ červená.
Zatím ty klony vypadaj nic moc, ale kořínky maj pěkný, takže jim dejte chvilku na adaptaci a uvidíte.
S tou zářivkou jsem dost spokojenej, hlavě s tou modrou, už jsem pod ní měl nějaký klony a paráda, patra co centimetr, prostě pohoda.
Přidávám nějaký fotky, případný otázky rád zodpovím, takže zatím se mějte
23
edit: jinak Ph je 5,2 a použil jsem zatím jen kořeňák od AH, poloviční dávka GH hnojiv tam půjde zítra.
2Stoned: ta plíseň/povlak nakonec zmizel tak jim dám preventivní postřik, ale myslím, že v pohodě....
23
edit: omluvte kvalitu fotek je to focený mobilem p990i.....
edit2: tu bílou desku jsem polepil folií z g-shopu, protože už jsem tam měj nějaký díry z minula a i proto, že si myslím že to líp odráží světlo...
Původní příspěvek od Kaspars nechces poslat dalsi fotoz?
Všem se omlouvám, ale jedu teď v neděli na tři měsíce do Indie, takže jsem musel tenhle grow zastavit. Nebyl nikdo kdo by se o to postaral, takže tak....
Mějte se hezky, ať Vám to roste, já si dám teď na chvíli pohov....
Původní příspěvek od Svahadji Ahoj! tak jak to vypadá? Napsal bys rozměry pěstírny, větrnou konfiguraci, teploty, atd?
ad jak to vypadá: viz. příspěvek6
ad rozměry: je to 90x75x200, odtah: UFO 355m3 s regulátorem ot., pasivní přítah, ofuk: 2 rychlostní ETA
ad tepoty: záleží co tam mám za lampu, když sodík/metlu (400W), používám stínítko s odtahem a teplota je OK (26-29), když jsem tam teď měl ty CFL teplota byla úplně akorát těch 26, i když nešel vůbec odtah. Vzhledem k tomu, že bydlim v bytě, kde je pořád těch 18-20 (dost větrám) teploty při vypnutym světle moc neřešim.
ad atd.: hnojiva na nft: General Hydroponic (na tvrdou vodu) + GH doplňky (něco i AH), na hlínu Plagron sada.