Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2x Sour Bubble a 1x Sweet Tooth 3 v NFT pod 125W CFL (modrá, červená)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Hydroponie 2x Sour Bubble a 1x Sweet Tooth 3 v NFT pod 125W CFL (modrá, červená) Příspěvek č. 1

Tak jsem se jseště než pojedu pryč rozhodl rozjet další pokus v nft. Mám pořád to 20L, takže jsem se rozhodl dát tam "jen" 3 kytky (původně jsem chtěl jen 2), protože čím víc kytek, tím víc to chlastá a musí se častěji měnit roztok. Je možný, že když nechám tyhle déle na růstu a udělám z nich spíš keříky (možná ScroG, ale já jsem na něj nějak levej ), který taky vyplněj co nejvíc osvětlený plochy budou chlastat stejně, uvidíme.
Modely jsou v názvu threadu (díky Hlava )
Jinak to celý pojede pod 125W Envirolite, na růst modrá, na květ červená.
Zatím ty klony vypadaj nic moc, ale kořínky maj pěkný, takže jim dejte chvilku na adaptaci a uvidíte.
S tou zářivkou jsem dost spokojenej, hlavě s tou modrou, už jsem pod ní měl nějaký klony a paráda, patra co centimetr, prostě pohoda.
Přidávám nějaký fotky, případný otázky rád zodpovím, takže zatím se mějte

23

edit: jinak Ph je 5,2 a použil jsem zatím jen kořeňák od AH, poloviční dávka GH hnojiv tam půjde zítra.

Naposledy upravil dvojka-trojka 14-02-2007 v 20:14 PM

Old Post 14-02-2007 v 20:02 PM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Hydroponie další fotky Příspěvek č. 2

další fotky, jak to pokračovalo

2Stoned: ta plíseň/povlak nakonec zmizel tak jim dám preventivní postřik, ale myslím, že v pohodě....

23

edit: omluvte kvalitu fotek je to focený mobilem p990i.....
edit2: tu bílou desku jsem polepil folií z g-shopu, protože už jsem tam měj nějaký díry z minula a i proto, že si myslím že to líp odráží světlo...

Naposledy upravil dvojka-trojka 14-02-2007 v 20:17 PM

Old Post 14-02-2007 v 20:07 PM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Hydroponie ještě fotky Příspěvek č. 3

fotky......

Old Post 14-02-2007 v 20:25 PM
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

nechces poslat dalsi fotoz?

Old Post 26-02-2007 v 11:36 AM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ahoj! tak jak to vypadá? Napsal bys rozměry pěstírny, větrnou konfiguraci, teploty, atd?

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 28-02-2007 v 13:59 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Palec dolů Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od Kaspars
nechces poslat dalsi fotoz?

Všem se omlouvám, ale jedu teď v neděli na tři měsíce do Indie, takže jsem musel tenhle grow zastavit. Nebyl nikdo kdo by se o to postaral, takže tak....

Mějte se hezky, ať Vám to roste, já si dám teď na chvíli pohov....

23

Old Post 01-03-2007 v 05:34 AM
bossfic
Stálý Člen

Karma uživatele bossfic - 90% PěstitelskáKarma uživatele bossfic - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

mmm to je smůla...

Old Post 01-03-2007 v 05:47 AM
bossfic je offline   Profil uživatele bossfic   Find more posts by bossfic   Foto galerie člena bossfic   Click here to Send bossfic a Private Message   Add bossfic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bossfic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od Svahadji
Ahoj! tak jak to vypadá? Napsal bys rozměry pěstírny, větrnou konfiguraci, teploty, atd?

ad jak to vypadá: viz. příspěvek6
ad rozměry: je to 90x75x200, odtah: UFO 355m3 s regulátorem ot., pasivní přítah, ofuk: 2 rychlostní ETA
ad tepoty: záleží co tam mám za lampu, když sodík/metlu (400W), používám stínítko s odtahem a teplota je OK (26-29), když jsem tam teď měl ty CFL teplota byla úplně akorát těch 26, i když nešel vůbec odtah. Vzhledem k tomu, že bydlim v bytě, kde je pořád těch 18-20 (dost větrám) teploty při vypnutym světle moc neřešim.
ad atd.: hnojiva na nft: General Hydroponic (na tvrdou vodu) + GH doplňky (něco i AH), na hlínu Plagron sada.

23

Old Post 01-03-2007 v 05:51 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:33 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás