Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už 2 týdny jedu pod sodíkem a za tu dobu mi na kytkách naskočilo tohle. Nevím co to je, myslel jsem si že to je možná jenom spálené od sodíku ale je to i na nejspodnějších listech i na malých rostlinách. Konečny listů jsou uplně suché a zkroucené a na listech jsou fleky. Listy mají nezdravou barvu(do žluta). Co s tím je?
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Kamaráde,já Ti možná poradím.Kup si v akvaristice Ph meth (5 kapek do 20ml připravené zálivky),vodu měj 24hod odstátou,třeba na hřejícím topení a dej do kanystru s vodou pár řezavých hřebíků - to zabezpečí dostatečný přísun železa - a ten zodpovídá za barvivo ...
No,ty poškozené listy dej pryč,zbytečně zatěžují rostlinu,neboj,budou další..Ph udržuj pod 5,6 - vyhneš se přemnožení samců a hermáčů.
My jsme to hlídali a ze 16 semen byli jen 4 samci a žádný hermáč.
Zalívej až když jsou nádoby proschlé,květináče lehké - vůbec nevím jestli jedeš hlínu,nebo něco jiného? -
hmm,tak zatim asi tolik,ať se daří
jasně je to hlína,tak na začátek ani nehnojit,po 3.-4.týdnu pomalu přidávat živiny,růst.stimulátor,Ph upravuješ přidáváním kyseliny (k.dusičná)-při každé zálivce Ph pod 5,6,1x týdně do zálivky pouze enzymy.
starka: taky zalezi na tom co mas za substrat...ja ted jedu nejakou novinku (teda pro me) a zacal sem pridavat ziviny v 2. tejdnu. root stimulator jedu furt a phytamin taky. a kytky jsou krasny rostenky
Tu mas jednu stranku su tam popisane choroby a co ich zsposobuje.......celkom fajn stranka az na pa <> co tam popisali. http://www.message.sk/text/ganja/
Počujte, gangstri, ja mám podobnź problém... Tieý mi žltnú listy. Zatial to nie je až tak zlé ako u mistra Grosancho.... ale bojím sa toho. Myslíte, že je to ten istý problém??? Ja pestujem v rašeline s perlitom a hnojím hnojivom Advanced... Vobec neviem kde je chyba
tuhle kytku už jsem stejně vyhodil, ale měl jsem ještě jednu takhle a trošku se to zlepšilo, špatné listy jsem ostříhal ale na nových to naskočilo taky ale né už v tak velkém množství, objednám si pořádné 6litrové květináče z growshopu a pojedu 6 kytek, koupím ten A+B extra substrat a rozjedu nějaký nový hnojky protože to ABčko je asi fakt mega slabý... dám vám vědět