Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » na zelené louce
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Host
Host

na zelené louce Příspěvek č. 1

ahojte zhulky:-)

svetlo 250 sodik,hojky wuxal super/obm.

osazenstvo:
4xsuper skunk
4xbig bud
4xchronic

hlina

Old Post 09-12-2006 v 07:48 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

konecne jsem ze skrine(susarny) vymetl out a holky jsou tam kde patri.Vypada to,ze se chytly vsechny

Old Post 11-12-2006 v 14:12 PM
Host
Host

6.rust Příspěvek č. 3

pristi grow skusim jeste o 6 rezu navic.Dva truhliky tam jeste vejdou.Usetrilo by se tim jeste vic sviceni v rustu.
A to se vyplati

Old Post 15-12-2006 v 15:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 4

zdar,dobry postreh,neni tam :-) neni tam,protoze jsem ho tam nedal.Nedal jsem ho tam,protoze jsem sadil rychleji nez jsem myslel.
Ale stejne me to tuklo az po dvou dnech kdyz jsem tady na G narazil na sluvko perlit
Ale co ted s tim?Sem si rekl risknu to bez perlitu(a treba si toho nikdo nevsimne ).
Kdo ma jiny napad sem s nim

Old Post 15-12-2006 v 17:47 PM
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Zdárek, já myslím, že to má slušnej vliv.....s perlitem ti to poroste rychleji, nebudeš tam mít moc vlhkosti atd.atd.atd.......stejně to přesadíš ne?

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 15-12-2006 v 20:13 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 6

jsem s kytkama min.5x za den,hlinu budu pravidelne okukovat a osahavat,vlhkost bude.
Nepresadim to,ani nemam kam.Co vyroste to vyroste :-)

Old Post 15-12-2006 v 20:32 PM
Host
Host

12.rust Příspěvek č. 7

o 6 dni pozdeji

Old Post 19-12-2006 v 18:35 PM
DrNi
Stálý Člen

Karma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

..v jakej vejsce mas tu lampu??

Old Post 24-12-2006 v 14:31 PM
DrNi je offline   Profil uživatele DrNi   Find more posts by DrNi   Foto galerie člena DrNi   Click here to Send DrNi a Private Message   Add DrNi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DrNi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 9

drni:tak akorat :-) 25 cm od vrcholku,ale bez skla

za okamzik aktualni fota

Old Post 24-12-2006 v 14:47 PM
Host
Host

17.rust Příspěvek č. 10

.

Old Post 24-12-2006 v 15:35 PM
Rooftop
Stálý Člen

Karma uživatele Rooftop - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rooftop - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

cau moc pekny
mozna to bude znit hloupe ale naco si tam daval tu sitku nebo jak bych to nazval nic mne totiz nenapada :-)

Old Post 24-12-2006 v 16:10 PM
Rooftop je offline   Profil uživatele Rooftop   Find more posts by Rooftop   Foto galerie člena Rooftop   Click here to Send Rooftop a Private Message   Add Rooftop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 12

rooftop:ta mrizka je kouzelna.V jeji urovni pockaji ti co jsou nejvys na ty ze spoda,aby se mohli podelit co nejrovnejsim dilem o svetlo.Takova varianta komunismu :-)
Viz fota zblizka

Old Post 24-12-2006 v 16:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 13

vnejsi rozmery ramu sita jsou zhruba stejne jako vnitrni rozmery skrine(sirka/hloubka asi 115/60)
pouzity matelial:
smrkove drevo(namoreno do ebenu),vazaci drat,vruty co 3cm,sito drzi ve skrini na malych eLkach pripevnene zase vruty

Old Post 24-12-2006 v 20:52 PM
DrNi
Stálý Člen

Karma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% PěstitelskáKarma uživatele DrNi - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

xerthon:..v jakej vejsce je to sito?? a o kolik nad tu sitku asi tak jeste kyticky poporostou??

Old Post 25-12-2006 v 09:52 AM
DrNi je offline   Profil uživatele DrNi   Find more posts by DrNi   Foto galerie člena DrNi   Click here to Send DrNi a Private Message   Add DrNi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DrNi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 15

nic nebude nad sitkou poporustat.Nad sitkou se bude prevazne zrat,kvest.

neco pro zacatek-

http://grower.cz/scrog.html

Old Post 25-12-2006 v 10:31 AM
Host
Host

20.rust Příspěvek č. 16

prepinam

Old Post 27-12-2006 v 16:51 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás