Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak,rozhodol som sa pestovat u kamarata za hranicami,kedze u nas je stym daky problem(((.Mam skrinku 50x50x80cm(rozmery su priblizne) Svietim 18/6 2*45W luxus cool white-4100K a podarilo sa mi rastlinky asi trochu prehnojit,bo im uplne povysychali listky...chudinky...inak semena mam take kvalitnejsie no name,ale uvidime,co z toho vyrastie,pretoze matros bol vynikajuci:pPridam aj fotky.potrebujem ale vediet,akym sposobom zariadim odtah a pritah do bedne.Za vase rady vopred dakujem.rastlinky maju skoro mesiac a moc sa im nedariDoktora pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz14
viem,ze faQ,ale chcem niekoho nazor,kto neco podobne skusal.inak tie usporky maju kazda okolo 2990Lm,staci to na rast?a ked k tomu na kwet pridam este ten sodik 70W,ci to bude mat vhodne svetlo.pestujem v zakorenoivacom substrate+keramzit,a hnojil som kristalonom start,kym som im nespalil dake listky...
tak teda fuck off kristalon,ale kde tu na slovesnku zozeniem kvalitne hnojky,da sa niekde v hornvbachu,baumaxe???A co chyba tomu kristalonu???Je fakt az taky nekvalitny,ako vsetvi pisu?A co hovoris na to osvetlenie???
osvetlenie... cekni faq... s ty sodikom by to malo byt v poho. Taq taq.. hornbach baumax... skus darinu4... faaaajna to vec.
Kristalon:rastlina sa vytahuje... vydialenosti medzi poschodiami su velke.. vetvicky a stonka tenkeeee...... -skusenosti z outu......
okej,skusim prehovorit frajerku,aby mi kupila nejake dobre hnojkyTiez sa tesi z nasej skrinky.Onedlho pridam aj dake foto,ale zatial nemam v fotakece jednu radu by som poprosil uz som viac krat skusal pestovat,ale vzdy mi to zlyhalo tak po meaiaci a kyticjy zostali nejake zakrpatene,bez vacsich listkov,preto teraz skusam na rast pod 2*45W coolwhite---4100K,treba vlastne hnojit?alebo staci az ked prepnem na kvet?Btw.vetranie mam zatial jeden na ofuk rastliniek a jeden na odtah od tych ziariviek+to taha aj celu skrinu out.Pri sodiku treba odtahovat vzduch od vybojky prec,alebo ju ofukovat???
martinMF - clovece sorry, ale opravdu se ptas na veci, ktery jsou tu bambilionkrat probrany - zkus to malicko projit tady a prohleat - naleznes odpovedi na tve otazky zcela jiste