Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi před měsícem se mi to stalo. Šly jsem zahulit. Měli jsem toho jako obvykle(na pár fajek). Po tom co jsme to všichni sčadili tak jsem vubec nebyl na sráč. Cítim jsem absolutní ho*no. Ptal jsem se kamarádu jak jsou na tom oni. Řekly mi že jsou na sráč. A od té doby se me stává že ze 2/3 všeho hulení, co prohulíme, se nezhulím. Můžete mi napsat jestli to je nějaké přechodné období nebo jsem postoupil na další úroveň, kdy to na mě už tak nepusobí?
P.S. před tím jsem byl na návštěvě za bráchou a hulili jsme každý den tak 3* tak jestli to třeba není tím.
díky za pomoc
hmm zajimavy..... asi to nebylo moc dobry huleni.... je fakt ze se mi taky stava ze kdyz hulim s nekterejma lidma tak sou nasracky a ja nic. Nevim jak ses na to ty svoji situaci si poradne nepopsal ale je dost mozny ze se stalo, jak pises, ze si "postoupil" na dalsi uroven
samozrejme ze psychicka situace ovlivnuje tvoji zhulenost a naopak. ja sem zjistil, ze kdyz se nato tesis jak malej pes, tak to neprijde a kdyz si das necekanyho prda, tak te slozi.
no je to spis tim, zes v posledni dobe hulil vic... nejlepsi je dat si jen jednou za cas (max. 1 denne - ale vim, taky nekdy hulim vic), protoze (tj. moje zkusenost) se pak clovek citi spis byt vic otupely nez krasne zkoureny... a taky - cim dyl clovek huli, tim vic se mu meni stavy - ja si treba zhulenej ted davam uplne nejvic muziku, zatimco treba chozeni po stejnych mistech nebo tak uz neni takovy dobrodruzstvi jak driv. spis hulim k zintenzivneni neceho. nevim jestli je to "uroven", spis zkusenost
ad jestedman - ja teda kdyz se na to tesim, tak se dokazu vic nachystat, treba vzit si do discmena nejaky psychedelicky cd, nebo proste tak nejak - ale necekany prdy maji taky svy kouzlo, ale nemuzu potvrdit ze by me vic slozily
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
4 ganjoman... Ty jsi možná přešel na další úrověň a já jsem asi klesl )) Postupně zjišťuji že mi stačí 1-2 nebo 3 prdy (zavísí na kvalitě brčka) a bývám hodně v pitchi, myslím že si s tím stávkem musíš rozumět, s každýho vzorku máš většinou jiný stávky a já začínám ujíždět na schyzofrenických stávcích, už se mi dostkrát stalo že nemůžu chodit, bojím se že umřu, vidím věci o kterých se bojím i mluvit a nakonec po 2 hodinách totální bezmoci se teprve dostanu do stávku kdy se tomu všemu zasměju a z dalším odtupem času zjišťuji že tyhle stavy naprosto miluji a dříve jsem je nemíval, spíš jsem si je sám objevil a teďka si jich naprosto užívám, je to o hledání sebe sama v kouřovým světě
pauzu jsem právě měl hodněkrát. Před 14dny týden a v sobotu jsem zahulil a teď jsem měl zase týden a už jsem se těšil jak pujdu dosraček jen co to ucitím a kurva nic. Jen asi po 4ech skleněnkách jsem byl asi 30minut jetý jinak nic. Taky by to mohlo být tím okolím (hulil jsem jen s bráchou a ne se svojí partou).
pit_ufo: zajít k doktorovi? s čím? že se nemůžu zhulit?
to Im-2pac:tak tieto stavy čo si napísal zaživam aj ja.Ale Ja po tych hodinach bezmoci nezaživam to že by som sa na tom zasmial.Možno iba nikedy.Snad príde ten čas že tie stavy budem vnímať inač.